Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Flatcast Radyo İndexi Sade Sevenlere By Adanali
Arkadaşlar Görünen Hataları Söylerseniz Sevinirim İnş. Begenirsiniz
Ekran Görüntüsü
İNDİRMEK İÇİN TIKLA
ADANALI...Çok güzel kullanışlı bir indeks çalişması yapmışsınız, rengi de dizaynida güzel olmuş,
çok tercih edileceğini düşünüyorum, emeğine yüreğine sağlık,
paylaşımına çok tskler,basarılarının devamını diliyorum
Emegine saglik paylasim icin cok tsklr..Güzel olmus soldaki bayan olmasa dahada iyi durcakmıs fikrim tabiki birde butonlardaki hareketli renkler tek renk olsa ..buda fikrim genelde emek verilmis guzel bir index
Çok güzel bir tasarım
Adanalı çok güzel bir tasarım paylaşımı yapmışsınız,beğenisi çok olması dileğim ile..
çok tşk ler..
ADANALI...Çok güzel kullanışlı bir indeks çalişması yapmışsınız, rengi de dizaynida güzel olmuş,
çok tercih edileceğini düşünüyorum, emeğine yüreğine sağlık,
paylaşımına çok tskler,basarılarının devamını diliyorum
Teşekkürler
Emegine saglik paylasim icin cok tsklr..Güzel olmus soldaki bayan olmasa dahada iyi durcakmıs fikrim tabiki birde butonlardaki hareketli renkler tek renk olsa ..buda fikrim genelde emek verilmis guzel bir index
teşekkürler
Emeğinize Sağlık.. Sade Ve Şık Olmuş..
Çok güzel bir tasarım
Adanalı çok güzel bir tasarım paylaşımı yapmışsınız,beğenisi çok olması dileğim ile..
çok tşk ler..
tesekkür
EL EMEĞİNİZE
NURUNUZA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Emeğinize Sağlık.. Sade Ve Şık Olmuş..
Teşekkürler
EL EMEĞİNİZE
NURUNUZA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Teşekkür Ederim
HEMSOM..Emegine yuregine saglık bu tarz indexe devam et bence cok guzel olmus ellerine saglik paylasım icin cok tsk.ler..
Güzel yorum için teşekkürler hemşom
Ellerine sağlık çok güzel bir index paylaşım için teşekkürler