Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Hayatta en değerli olan; zamandır…. Kime hediye ettiğine dikkat et.

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Vefalı insan; birçok zararınızı da görse, bir iyiliğinizi unutmaz. Nankör insan; bir tek zararınızı görse, bütün iyiliklerinizi unutur!

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Hayatta en değerli olan; zamandır…. Kime hediye ettiğine dikkat et.

Çok güzel bi söz abimm ellerine , emeklerine sağlık
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
This post has been edited 1 times, last edit by "..Hilal.." (Jul 5th 2014, 12:01am)
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
This post has been edited 1 times, last edit by "Atilla_Ky" (Jul 5th 2014, 2:05am) with the following reason: resim eklerken, resim sonunun jpgipng ve JPEG olmasına dikkat ediniz
Dünyanın gösteri
şli halleri, yapmacık çıkarcı insanları çekmiyor dikkatimi.. Bana bi parça; yüreği güzel, samimi insan lazım.
Yaşamı güzel kılan, insanların birbirlerinin yüreklerini ısıtmak için bulabilecekleri iyilik dolu sözcüklerdir. Kimilerini ölene dek unutamazsınız. Geriye dönüp baktığınızda anımsayacağınız tek şey size neler hissettirdikleri olacaktır.. —
Asla taviz verme, seni sen yapan yanlarından. Onurlu bir yaşam sürebilmen için, şartlar ne olursa olsun direnmeyi sakın unutma. Kendine vuracağın her darbenin seni senden biraz daha uzaklaştıracağını unutma..