Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Yüregim umulmayan yaralarla bas edemezken , Gülüsünü özledi gözlerim.....Ve SEN
____ Hangi alemde hangi düslerdeysen ÇIK GEL..!!!!
_______ÇÜNKÜ SENI ÇOK ÖZLEDIM....!!!!!
bilmem nasılsa silinecek
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Sen Benimsin Seni Seviyorum Yazardım
BU HESAP KAPATILDI BU HESAP KAPATILDI BU HESAP KAPATILDI!!!
Tekrarı yoktur bazı şeylerin.
Hayat gibi.
Aşk gibi.
Ömür gibi...
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Ben Hayatı Yalnızlığımla Yaşadım Yazardım
BU HESAP KAPATILDI BU HESAP KAPATILDI BU HESAP KAPATILDI!!!
ömür kısa takma hiç bir şeyi
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Bir tek kalbin kırılmasını önleyebilirsem Ya da küçük bir kuşu yuvasına koyabilirsem. Bir yaşamdan acıyı alabilirsem Ya da bir acıyı hafifletebilirsem Boşuna yaşamamış olacağım…
~Emily DICKINSON~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

buğulu cama genelde insanlar kendi adını yada imzasını atar bende adımı yazıyım
küçükken ögrendigim kedi patisi yapardım
ben en sonunda bu camı kırıcammmmmmmmmm
_________BEN Nefesin TAA Kendisiyim_
Kim olduğunu bilmeyi ister misin? Sorma. Davranış! Davranışın betimleyecek ve tanımlayacak seni. »
Kimseye______ Anlatacak Birşeyim Yok Benim Doğum Öncesi Sessizliğimin Kulak Yırtan Çığlıklarını Dindirmekle Meşgulüm___