Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
This post has been edited 1 times, last edit by "ZENoBIA" (Jun 6th 2014, 10:56pm)
This post has been edited 1 times, last edit by "süslüü05" (Jun 6th 2014, 10:32pm)
bu ne güzelliktir böylee, usta farkı, çok güzel çalışma olmuş
kenardaki güller ve bayan resmi çok hareket katmış bayıldım,
Zenobia, keşke bir tane de seçenek olarak, manzarasiz sunsaymışsın diye düşünmeden edemedim
chat alanı sade olanını gözüm aradı sahsen.
emeklerine sağlık bizlere bu güzellikleri sunduğun için tskler
Çok güzel ve degişik bir tarz olmus. Emegine yüregine sağlık Zenobia. Evet bende süslünün fikrine katılıyorum. Bir tanede manzarasız olsaydı. Daha sade sevenler için bir seçenek olurdu.
bu ne güzelliktir böylee, usta farkı, çok güzel çalışma olmuş
kenardaki güller ve bayan resmi çok hareket katmış bayıldım,
Zenobia, keşke bir tane de seçenek olarak, manzarasiz sunsaymışsın diye düşünmeden edemedim
chat alanı sade olanını gözüm aradı sahsen.
emeklerine sağlık bizlere bu güzellikleri sunduğun için tskler
Öncelikle güzel yönlendirmene çok tşk ediyorum Süslü..
ocakta sütlaç olunca aklım mutfakta kaldı(Sütlaç kasede şimdi)
![]()
Hemen düzenlemeyi yaptım.
Çok tşk ediyorum tekrar..
Ve güzel her sözüne yürekten tşk ler..
Çerçevesiz tema için siyahtı son..Çerçeveli yapmayıda özlemedim desem yalan olur.![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "süslüü05" (Jun 7th 2014, 1:02pm)
İşte buuuu, eksik tamamlandi. zenobia harikasinn
özellikle ben indirdim,kullanacagim bu çalişmanı, hemde karşısında sütlaç yiyerek ,)) sanada afiyet olsun,
Müge sanada tsk ediyorum fikrime katıldığın için saolasın
Nedendir bilmem ama, Ben çerçevesiz çalışmaları, daha rahat ve özgürce buluyorum, o bakımdan lütfen son olmasın. devamını diliyorum
anlayışına emeğine çok tsk ediyorum zenobia varolasın
ZENOBİA harikasın çokkk güzel olmus her üç temada emeğine yüreğine sağlık insallah devamları gelir çerçevesiz temaların aynen süslü sana katılıyom çerçevesiz temalar daha rahat ve özgür bencede
misafirler alanında (DOSTLİ KAPİSİ) gibi olmuş...Birazdaha dikkat diyorum...