130
Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help . It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form , to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here .
Savasci Kiz
Harbi Kız has attached the following file:
SAVASCI KIZ.fcp
(213 Byte - 176 times downloaded - latest: Jan 11th 2026, 4:44pm)
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Harbi...Emegine saglık gayet şık bir calısma olmus.Güzel paylasım icin tsk.ler
eline sağlık.
Tşk.
Tşkler yorumunuz için
Harbi...Emegine saglık gayet şık bir calısma olmus.Güzel paylasım icin tsk.ler
Ata güzel yorumun için Tşkler
http://sonaskimmfm.tr.gg// ( NE EKERSEN ONU BİÇERSİN )
Ç@KIR Tsk ederim güzel yorumun ve begenin için
Vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Ece. Tek kelime kendini aşmışsın bu çalışmanda abisi harika olmuş kutlarım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...
Vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Ece. Tek kelime kendini aşmışsın bu çalışmanda abisi harika olmuş kutlarım
saol abicim Tsk ederim güzel yorumun ve begenin için
emeğine sağlık payleşım için tşkler...
http://hayalimmsinfm.blogspot.com.tr/
emeğine sağlık payleşım için tşkler...
YoRGuN_PR£NS' Tşkler güzel yorumunuz için
emegine saglık Harbi,kulanıslı ve güzel bir tema,güzel paylasım icin tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.
emegine saglık Harbi,kulanıslı ve güzel bir tema,güzel paylasım icin tsk.ederim.
Kerim CaN Tşkler güzel yorumunuz için
Çok güzel çalışma olmuş emeklerine saglık , süperr.... buton ve kırmızı fontlara bayıldım. bana göre kusursuz bir dizayn olmuş paylaşımın için çok tskler
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Çok güzel çalışma olmuş emeklerine saglık , süperr.... buton ve kırmızı fontlara bayıldım. bana göre kusursuz bir dizayn olmuş paylaşımın için çok tskler
Tşkler güzel yorumunuz ve begenin için süslüü
çok beğendim emeklerine sağlık
çok beğendim emeklerine sağlık
MELTEM çok teşekkürler güzel yorumun için
Emeklerine sağlık Harbi renk tonlaman gayet başarılı olmuş...Kullanım açısındanda göz yormayan bir çalışma olmuş...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Emeklerine sağlık Harbi renk tonlaman gayet başarılı olmuş...Kullanım açısındanda göz yormayan bir çalışma olmuş...
ANTEPLİ teşekkürler güzel yorumun için
hos bir calisma.. savasci kizida begendim tam tarzim