Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Fark ettimki, Nickin üstüne bol durmuş..Taşıyamıyorsun ..
fark ettimde: boş insanlarla ugraşıcak zamanın yok zamanım çok degerli
Fark ettimki; Cinsiyetin ne olursa olsun dürüstlükten pay alamamışsan,vicdanını besleyememişsen ,insanım demeye 2 kere düşünmeli.
SAKIN SEN SEN OL ÇAMURA TAŞ ATMA İLK ÖNCE SENİN ÜSTUNE SICRAR
Farkettimde,farketmedim
Fark ettimki; Sabır bile insanına göre olmalı imiş..
Farkettim de, insanlar hakkında verdiğim ilk kararlar şaşmıyor ...
Farkettim de : bazıları kaçtıgımı sandı ama yanıldı
Farketimde_________ Yıpratılmış Kadınları Sevmek Lazımdı Belki de___
Şımartılmışları değil__________
fark ettimde bir tatil daha bitti
Farkettim de eskiden ramazan ayı en az bir hafta saygıyla karşılanırdı.Tutsa da, tutmasa da.Tutmayan utanırdı saklardı.Görülse herkese açıklama yapar rahatsızım,kalkamadım derdi.Şimdi daha ilk gün ellerde sigara, havuzda bağrış çığrış.Oysaki oruç tutanlar sessizce sahuruna kalkıp, sessizce iftarını yapmakta.Saygıyı yitirmişiz saygıyı, sevgi olsa ne olmasa ne saygı olmadıktan sonra....
Faketmek
Asil önemli olan şeyin farkına varabildinizmi? Örneğin adım başı Edit yerine konduğunuzu. Yaşamın her safhasında çok uluslu "global şirketler, çeteler soyguncular tarafından, ve onların buradaki uzantıları Edit tarafından" şirketler tarafından heran soyulduğunuzu da farkedebildinizmi? İşte o zaman herşeyin farkındasınızdır. Yoksa, aksi konumda hala uykudasınız demektir.
This post has been edited 7 times, last edit by "TürkEce/GnL" (Jul 1st 2014, 7:45am) with the following reason: Lütfen seçtiğimiz kelimelere dikkat edelim.Oyunda olsa bir topluma hitap ediyoruz argo sözler kullanmayalım ve burası oyun bölümü siyasi arena tartışma bölümü değil. Devam ederseniz mesajlarınızı silmek zorunda kalacağım....
Farkettimde bu günde sıcak bir gün olacak
fark ettimde bazı insanlar bilerek sabır zorluyolar
fark ettimde bazı insanlar bilerek sabır zorluyolar
Yeni arkadaşlara destek adına, bazı çalışmalar yapmam lazım
Fark ettim ki; Fark edilecek bir şeyin olmadığını..
Bir anda sahurun gelişini
fark ettimki herkez başkasının işine burnunu sokmaya bayılıyoooo