Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
amin
Akşam namazını kılanlar yatsı vakti girmeden haydi kardeşlerim; 20 rekat 1 Fatiha-1 İhlas sureleriyle iki rekatta selam vererek,
mubarek Recep ayımızın güzelliğiyle yüce Rabbimize sığınmaya varmısınız?
Amin
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Oh ne güsel ya adam uyuyor evde, öğlende kalkar annemlerle bi güzel kahvaltı ederler, bizde burada çalışalım bu güzel havada
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Seni seviyorum sözünün bütün anlamlarını toplayıp, bir dilencinin avuçlarına bırakasım var bu gece.
keşke böyle olmasaydı...
http://hayalimmsinfm.blogspot.com.tr/
başka kapıya derim
Seneler geçsede,aranmak,unutulmamak,çok güzel.
İyi isen dümdüz ,kırılmaz bir kişiliğin varsa,verdiğin sevgiyi geri alırsın.Bu kadar net..
Öyle bir yoksayarımki; Varlığından bile şüphe edersin..
Süpsüperim mükemelim beni çok severler

He küsler onlar çekemeyenler be
@__HeR$eyi__ßiLmene__qeReq__yoq__HaDDini__ßiL__yeter_@
Ebedi bir mükafat varsa ötelerde ;
Fani dertlere takılmak bilmeyene mahsustur…
İnanan bilir ki ;
Özlemlerin Sonu ; Vuslat !
Hüzünlerin Sonu ; Tebessümdür!…

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Yeni bir güneş doğuyor...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Sakınnnnnnnnnn
Ne oldum deme!!!!
Ne olacağım dee !!!!

http://sonaskimmfm.tr.gg// ( NE EKERSEN ONU BİÇERSİN )
Ne ballı takım ya...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...