Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »KRALİÇE SULTAN« (31. März 2015, 08:59) aus folgendem Grund: tema ismi kısaltıyorum

Öncelikle beğenen güzel yüreğinize çok çok teşekkür ederim.Tema ismini kısalttım.Uyarınızı dikkate aldım.Laf aramızda bir isim bulamamıştım..Ellerinize sağlık hoş ve kullanışlı bir tema olmuş
Sizin nezninizde tüm tema ekleyen arkadaşlara bir dip not yazayım.
Sizlerden ricamız lütfen başlıkları mümkün olduğunca kısa tutup asıl önemli olan "Flatcast,fcp,tema" detaylarına yer vermeniz.Süslemenin,başlığı detaylandırmanın başlıkta olumlu bir etkisi yok.Sadece satır ihlali oluyor ve düzenlemek zorunda kalıyoruz.Detayları Tema eklediğiniz bölüme yazarsanız aramalarda daha etkin olur...
Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle![]()
şimdi hoş oldu.... 

Kerim bey beğenen güzel yüreğinize sağlık çok çok sağolunemeğine saglik Kraliçe Sultan..Güzel bir tema olmuş,paylasim için teşekkürler.
Beğenen güzel yüreğine sağlık Sedef Hanım çok çok sağolun.emegine saglık kraliçe sultan
güzel bir paylaşim olmus tskler
Çok teşekkür ederim Mustafa bey.Beğenen güzel yüreğinize çokçok teşekkür ederim..Paylaşım adına teşekkür ederim KRALİÇE SULTAN emegine yüregine saglık harika paylaşım olmuş
Beğenen güzel yüreğinize sağlık Hilal hanım çok çok teşekkür ederim.
Emeğinize yüreğinize sağlık Kraliçe güzel paylaşımınız için teşekkürler.

Beğenen güzel yüreğine sağlık Arkadaşım çok çok sağolasın....Emeklerine SagLık Arkadaşım Verdiğin Emek Ve güzel Paylaşım Adına TşkLer
Beğenen güzel yüreğinize sağlık Alya Hanım çok sağolun.Emeklerinize sağlik paylaşim için teşekkürler