Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »Atilla_Ky« (12. Januar 2015, 17:33) aus folgendem Grund: Fcp düzenlendi

Sahra hanım uyarılarınızı göze alarak temayı yeniden düzenledim..Teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinKRALİÇE SULTAN Ellerinize sağlık temanız cok şık çok güzel olmuş yalnız buton yazıları temanın şıklıgına karşı sanki biraz sönük kalmış gibi geldi.. güzel emek için tşkrler..
Çok teşekkür ederimmm...Beğenen yüreğinize sağlıkkkHos tasarim emeginize saglik teskrler paylasima.![]()
isteğiniz üzere gerekli düzenlemeyi yaptık iyi forumlar diliyorum 
Teşekkür ederim Bay €X beğenen güzel yüreğinize teşekkür ederim...Emegine Yüregine saglık KRALİCE SULTAN .Basarılarınızın Devamını Dilerim.. Şirin Bir Çalışma Olmuş![]()
Çok teşekkür ederim Atilla bey..Şimdi daha hoş olduğunu düşünüyorum...Butonlar daha belirgin oldu...Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Kraliçe. Oldukça kullanışlı hoş bir çalışma olmuş kutlarımisteğiniz üzere gerekli düzenlemeyi yaptık iyi forumlar diliyorum
Beğenen güzel yüreğinize sağlık Hilal hanım çokkkk teşekkür ederimEmeginize yüreğinize sağlık Kraliçe Sultan güzel paylaşımınız için teşekkürler.
buton yazıları temanın şıklıgına karşı sanki biraz sönük kalmış gibi
Çok teşekkür ederim Atilla bey..Şimdi daha hoş olduğunu düşünüyorum...Butonlar daha belirgin oldu...

Uyarıları kayle almamak cahillerin işidir Atilla bey..İleriye adım atmak isteyen kişi bilgiye aç olmalı...Her daim eleştirilerin insanları geliştirdiğini savunurum..Güzel düşünceniz için hürmetler..buton yazıları temanın şıklıgına karşı sanki biraz sönük kalmış gibi
Çok teşekkür ederim Atilla bey..Şimdi daha hoş olduğunu düşünüyorum...Butonlar daha belirgin oldu...
Evet Sahra Hanımın görüşüne katılmakla birlikte sizin yoruma olan hassasiyetinizle, hemen gerekli düzenleme ile gerekeni yapmanız çok hoş. ve temada da daha belirgin şekilde kendine geldi. Tekrar emeğinize sağlık Kraliçe.
Bozkurt bey beğenen güzel yüreğinize sağlık çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.emeginize saglik güzel paylasim icin tesekkürler
Mustafa bey beğenen güzel yüreğinize sağlık çok teşekkürler..Emegine yüregine saglık.KRALİÇE SULTAN güzel çalışma için tşklr
Kerim bey beğenen güzel yüreğinize çok teşekkür ederim..emeğine saglik Kralice Sultan..Güzel paylaşım için tsk.ederim.