Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »01antepli27« (18. Juni 2014, 12:17)
Emeklerine sağlık ZENOBİA tarzında bir çalışma olmuş...Anlayamadığım temayı dün gece saat 24:00 da paylaşmışsınız 11 saat içinde 114 kez inmesi sizin için sevindirici bazıları için ise şüphe uyandıran bir konu olmuştur...Geçen paylaştığınız temadada aynı seneryo vardı...Sayın modlarımızdan bu konuyu incelemelerini rica ediyor...Butür oyunların oynanmaması için gerekli önlemlerin ve tedbirlerin alınmasını rica ediyorum...Kişileri lütfen zan altında bırakmayalım...
(gözler çok kötüleşmiş anlaşılan)
Bende Antepli gibi bu işin sırrını öğrenmek istiyorum bu kadar zamanda bu kadar indirme sayısı nasıl gerçekleşiyor?
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EMEĞİNİZE SAĞLIK
emeklerinize saglık
Ellerine sağlık zenobia
emeginize sağLık güzel tasarım paylaşım için tesekkür ederim..
güzel çalışmanızdan dolayı yürekten kutluyorum, emeklerinize saglık
güzel hoş bi tema olmuş elinize emeginize saglık paylaşımınız icin teşekkürler.
Zenobia senin temanı ve seni eleştirmek için yazmadım, sadece kısa sürede çok indirilmiş ve nasıl olduğunu merak ettim. temalarının kalitesi ortada elbette çok indirilecek, bizimki biraz merak ve çok indirilmesi için yapacak bir şey varsa yapmak. Be nevi ustayı örnek almak.