Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

• »hasanyöndem« ist männlich
  • »hasanyöndem« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 1. Februar 2013

• 1300123
  • Nachricht senden

1

Freitag, 30. Mai 2014, 15:02

Flatcast Fcp Tema Mor Çiçek

»hasanyöndem« hat folgende Datei angehängt:
  • HUZEYFE 149.fcp (395 Byte - 170 mal heruntergeladen - zuletzt: 20. Mai 2026, 16:14)
http://merhametfm.blogspot.com/
İyi kalpli olmak, mükemmel olmaktan daha önemlidir.

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »hasanyöndem« (30. Mai 2014, 15:15)

TÜRK DALGIC

Erleuchteter

• »TÜRK DALGIC« ist männlich

Registrierungsdatum: 5. Januar 2012

• Nachricht senden

2

Freitag, 30. Mai 2014, 15:25

.

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EMEĞİNİZE SAĞLIK

Harbi Kız

Erleuchteter

• »Harbi Kız« ist weiblich

Registrierungsdatum: 10. Juli 2013

• Nachricht senden

3

Freitag, 30. Mai 2014, 16:36

Hasan emeklerine saglık başarılarının devamı dilegiyle paylaşım için Tşkler :)
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez

4

Freitag, 30. Mai 2014, 20:43

emegine saglık Hasan,paylasım icin tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.

RenksizGazete

Erleuchteter

• »RenksizGazete« ist männlich

Registrierungsdatum: 4. Mai 2012

• 1464528
  • Nachricht senden

5

Freitag, 30. Mai 2014, 21:49

Hasan...Emegine saglık kullanıslı basarılı bir calısma olmus..sözde cok anlamlı.Güzel paylasım icin tsk.ler..

ZENoBIA

Erleuchteter

• »ZENoBIA« ist weiblich

Registrierungsdatum: 21. April 2011

• Nachricht senden

6

Freitag, 30. Mai 2014, 22:32

Hasan bey elinize sağlık,bu temanızda şık bir tema olmuş.
Belki butonları kırmızı yerine mor veya metalik seçerek renk akımını tam sağlamış olurdunuz.
Güzel emeğe çok tşk ediyorumm

• »süslüü05« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Oktober 2013

• 1316532
  • Nachricht senden

7

Samstag, 31. Mai 2014, 10:22

güzel çalişma olmuş hasan bey, ancak buton rengini kırmızı yerine kullandigin çiçeğe uygun renkte bir buton kullansaydın daha güzel olmazmıydı,
renk uyumuna dikkat ederseniz daha hoş çalişmalar çıkaracağınıza ben inanıyorum, birde altta birtane boş buton gördüm bence o fazlalık olmuş
sözler herzamanki gibi anlamli güzel botunlarla uyum içersinde, paylaşim için tskler emekleinize sağlık :1alkis:
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::

• »hasanyöndem« ist männlich
  • »hasanyöndem« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 1. Februar 2013

• 1300123
  • Nachricht senden

8

Samstag, 31. Mai 2014, 10:40

Butonlardaki uyumsuzluğun farkındayım, önce butonları koydum, butonların arka planında hafifi mavi renk vardı onları görünmesin diye zemini sonradan mavi yaptım, eleştiriler için teşekkür ederim, bunla benim için çok önemli. bu sayede temaları daha güzel yapıyorum. süslü boş buton yayında dolu, oraya şuana kadar radyoya giren dinleyici sayısı var.
http://merhametfm.blogspot.com/
İyi kalpli olmak, mükemmel olmaktan daha önemlidir.

• »süslüü05« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Oktober 2013

• 1316532
  • Nachricht senden

9

Samstag, 31. Mai 2014, 10:53

Butonlardaki uyumsuzluğun farkındayım, önce butonları koydum, butonların arka planında hafifi mavi renk vardı onları görünmesin diye zemini sonradan mavi yaptım, eleştiriler için teşekkür ederim, bunla benim için çok önemli. bu sayede temaları daha güzel yapıyorum. süslü boş buton yayında dolu, oraya şuana kadar radyoya giren dinleyici sayısı var.

Anlayısın için tsk ederim hasan yöndem, böyle düşünmenize memnun oldum, bende sizin gibi düşünüyorum,öneri ve ufak tiyolar insana yön gösteriyo ve fayda sağlıyor
ozaman nacizene bir önerim olacak size,imzayı çerçeveye alma gibi, (bazı çalismalarınızda görmüştüm)
yada radyo toplam sayisi gibi yayin esnasinda temaya sonradan gelen ibareler için temaniza buton eklemeyin
bırakın serbest kalsınlar çalismanızda bunlar size sadelik kazandırırlar, ve göz yormaz,
birde foruma eklemek için acele etmeyin üzerinde çok oynayın yap boz gibi günden güne ummadığınız bir çalışma çıkar sizz bile şaşırırsınız
forumda, banada bunlar önerilmişti, uyguladım gerçekten işe yarıyor, ben merakla çalismalarınızı takip ediyorum ve başarılar diliyorum
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »süslüü05« (31. Mai 2014, 10:59)

' Cansın

Moderator

• »' Cansın« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. März 2011

• Nachricht senden

10

Sonntag, 1. Juni 2014, 15:01

Emeklerinize sağlık Paylaşım adına teşekkürler

MELTEML

Meister

• »MELTEML« ist weiblich

Registrierungsdatum: 8. Februar 2009