Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Lütfen yardım, SİD Numaram rulette tanınmıyor,
Merhabai SID numaram tanınmıyor, yardımcı olup açarsanız memnun olurum. Teşekkürler. Metin TUNÇ
SID numaranız tanımlanmıştır..
Rulet'e sorunsuzca gönderebilirsiniz.
Bu kadar çok ve peşi peşine mesaj hatta özele bile iletiler yazarak işleminizi hızlandıramazsınız.
Nihayetinde bizlerde insanız ve 24 saat ekran karşısında pinekleyemiyoruz.
Lütfen biraz sabır!
Teşekkür
Abim, Sıkma canını, ben özele sizi samimi bulduğum için yazdım. Yoksa sıkboğaz etmek için tabi ki değil. Haliyle uygun zamanınızda yapacaksınız.
Konuyu halletiğin için teşekkür eder, kolaylıklar dilerim. İşinizi kolay olmadığını biliyorum abim sağol.
Raporlayan 41mehmet41 (Bugün, 15:22)
SİD Numaram rulette tanınmıyor, 1427257
SID numarası rulet'e tanımlanmıştır.
Teşekkür
Çok teşekkürler eylem "pardon Meryem" hanim. Kolaylıklar dilerim. Metin TUNÇ
Çok teşekkürler eylem "pardon Meryem" hanim. Kolaylıklar dilerim. Metin TUNÇ
Hayırdır ?
Raporlayan ((=TOLG@=)) (Bugün, 11:14)
dün yeni acmis oldugum radyomda yayin hayatina basladim flattan reklam attim ama sid numaram taninmadigi uyarisini aldim site üzerinden arkadaslarim geliyor sorunsuz ama flata sid attigimda herhangi bir giris olmuyor üstelik de sid numaram taninmadigi yönde hata aliyorum bununla alakali yardimci olursaniz sevinirim ilginize simdiden tsk eder size kolay gelsin dileklerimi iletirim sid no 1431430
SID numaranız rulete tanımlandı, sorunsuz olarak rulete SID atabilirsiniz.