Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Güzel resim seçimleri,ellerinize sağlık.

Aynı resimden iki tane derken bay resmini kastetmiştim.Bir misafirlerin yanında var birde bayanın yanında
Aynı resimden binlerce tema yapılabilir tabiki her elde farklı renk alır, farklı ifadelere bürünür ancak şunuda belirtmeliyimki çok görülmüş resimleride pek sevmem.Bir resimden yüzlerce tema yapıldığını bilirim,yeter artık dersiniz.Ancak yüzbirinci kişi gelir aynı resmi eline alır ve elinde öyle şekil alırki o resim ilk kez görüyor gibi olursunuz. İşin özü kendinden birşeyler katabilmek.Yani tartışılır bir konu ancak burdaki kastim o değildi.Resimdeki flulaştırma çalışmanızı zaten farkettim biraz daha dedim ve mümkün olduğunca her arkadaşımın anlayabileceği şekilde yapılan çalışmaları Türkçe amatör dille ifade etmeye çalışıyorum, her ne kadar bende bazen çok zorlansamda.Vaktim olursa denerim tabiki neden olmasın.Belki o zaman daha net "Acaba?" görüşümü anlatmış olurum
Tekrar ellerinize sağlık,paylaşıma teşekkürler... 

NURUNUZA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM hayırlı ramazanlar dilerim