Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Zitat
Raporlayan Nacar (Bugün, 14:10)
sayın süper moderatörüm Forumumuzun modratörlerinden Melye isimli şahıs Reklam gerekçesi ile yapmış olduğum iki paylaşımı kaldırmış... Yaptığım itiraz mesajlarını ise kendisine ait son saçma mesajdan sonra silmiş ve sürekli silmektedir. Silme gerekçesi de siteye hakaret (!) olarak geçmektedir. Lütfen silinen mesajlarımı okuyun... Paylaşımlarıma da bakın...Böyle bir ithamla karşılaşmak beni ziyadesi ile rahatsız etmektedir... ya mesajlarım kamuoyu önünde yayınlansın yada kon u tümüyle kaldırılsın.. 100 bin dolayında üyesi bulunan bu sitede bende karınca kararınca bir katkın olmasını istedim... Ancak reklam nedeniyle engellendim videoları kendi sitemden çekmişim.. Sayın Moderatörüm bu arkadaş henüz dünyadaki binlerce video sitesinin zaten videolarını youtube a gömüp oradan embed kod u ile çektiinden habersiz sitenizde trojan varsa felan gibi saçma sapan şeyler yazmış.. cevaplarımıda silmiş)) zaten video uzantılı dosyalara trojan nasıl gömülüyo ilk bu şahıstan duydum..belki kendisi biliyodur.. Lütfen konuya müdahale edin.. Ya konu tümden forumdan kalksın.. Yada verdiim son iki mesaj ı yayınlatın... ben bu güzide siteye neden hakaret edeceğim.. lutfen silinen mesajlarımı inceleyin...Kararınızı verin... Bizimde bir şahsiyetimiz var..Verdiği saçma sapan cevaba sanki hiç karşılık verememiş veya Allaturkaya hakaret etmiş gibi bir hava yaratılması beni rahatsız etmekte... Ayrıca son mesajımda kendisine Vampirella dedim...bunu hakaret sayıyosa profilinde Vampirella resmi kullanmasın.. Demekki hakaret değil... Gerekli hassasiyeti göstereceğiniz umuduyla saygılar sunar, şu mübarek günlerde sadece LAHAVLE çekerek konuya baktıımın bilinmesini isterim... Saygılar...

AAAAAAAAAAA...YETER AMA...
LÜTFEN ÜST YÖNETİCİLER KONUYA EL ATSIN
Zitat
Melye
Süper Moderratör

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (20. Juli 2013, 09:35) aus folgendem Grund: site adresi editlendi...resim url leri site yönlendirmesi vardı ve yanlış eklenmişti...