Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

• »HAZARBEY45« ist männlich
  • »HAZARBEY45« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 9. Januar 2013

• Nachricht senden

1

Sonntag, 13. Januar 2013, 20:28

mahşer günü-fcp tema-hazarbey45

»HAZARBEY45« hat folgende Datei angehängt:

2

Sonntag, 13. Januar 2013, 20:34

emegine saglik hazarbey,paylaşim için tşk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.

• Nachricht senden

3

Sonntag, 13. Januar 2013, 20:43

Bilgi Edinme

Değerli site yöneticisi arkadaslar malum sitenize yeni üye oldum hernekadar yabancı değilsemde bu konuya yinede yeni bir sitede bazen acemilik çekiyoruz sanırım sitede canlı diyalog kurulabilecek bir chet box gibi bir platform yok kanımca olmasının çok büyük yararaları olacaktı biz paylaşımcılar için benim sormak istediğim şey şu zaman aralıklarıyla tema eklemelerime başladım ve normal olarakta sürekli paylaşımda bulundukları için arkadaşlar yeni eklentiler ilave olunca güncel olmayan eklentiler bir alt sayfalara aktarılıyo buda sonderece normal olan bişey şimdi ben önceki eklentilerimi bir arada görmek ve gelen yorumları takip etmek için kolay bir yol varmı bunda zorluk çekiyorum bilgilendiriseniz sevinirim şimdiden teşeşkürler saygılar efem.... hazarbey

4

Montag, 14. Januar 2013, 00:05

Emeginize Saglık Güzel Paylasım icin Tsk Ederim
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!

5

Montag, 14. Januar 2013, 01:05

Her Paylaşımınızı Sık Kullanılanlara Ekleyip,
Yorum Yapanları Takip Edebilirsiniz.
Bunun Dışında Profilinize Girip,
Tüm Konuları Göster'e Tıklayarak Hangi Konunuza Kim Ne Yorum Yapmış Görebilirsiniz Hazar.

Ayrıca Chat Odamızda Var..
Indexde Sağ Üst Köşede Yazıyor >> Chat

Paylaşımınız Için Teşekkürler.
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

• Nachricht senden

6

Montag, 14. Januar 2013, 03:35

teşekkür

E.GÜNBEY değerli arkadaşım açıklamn için teşşekür ediyorum chet odasını gördüm ve girdim selam verdim ama kimseler yoktu sanırım yanıt alamadım benim demek istediğim konu sohbet amaçlı chet değilde mesala takıldığım bir konuda direk canlı olarak yönetici arkadaşlarla iletişim kurabilirmiyim diye sormuştumm ama açıklamanızdan sonra sayenizde eklentilerime kolayca ulaşabildim sağolun arkadaşım

• Nachricht senden

7

Montag, 14. Januar 2013, 03:36

Her Paylaşımınızı Sık Kullanılanlara Ekleyip,
Yorum Yapanları Takip Edebilirsiniz.
Bunun Dışında Profilinize Girip,
Tüm Konuları Göster'e Tıklayarak Hangi Konunuza Kim Ne Yorum Yapmış Görebilirsiniz Hazar.

Ayrıca Chat Odamızda Var..
Indexde Sağ Üst Köşede Yazıyor >> Chat

Paylaşımınız Için Teşekkürler.

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• »TurkEce/GnL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

8

Dienstag, 15. Januar 2013, 08:59

Hazarbey öncelikle bu hareketli resimler size aitse tebrikler,ellerinize sağlık güzel çalışmalar.
Temaya gelince,öncelikle kullanım olarak bakarsak chat alanındaki fazla hareket bence yazıların okunmasını zorlaştırır ve gözleri yorar.
Sizden nacizane isteğim mümkün olduğunca yazı içeren alanlarda hareket olmasın ;)
Birde Misafir bölümüne yaptığınız çerçevelerden komut yazılarınada bekliyorum.
Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle ^^

zeynoo35

Erleuchteter

• »zeynoo35« ist weiblich

Registrierungsdatum: 7. Januar 2012

• Nachricht senden

9

Dienstag, 15. Januar 2013, 11:34

Emeğinize sağlik hazarbey45 güsel paylasim için tskkr ederim
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.

• Nachricht senden

10

Dienstag, 15. Januar 2013, 17:50

TurkEce/GnL ye konu hakkında açıklamam

Değerli arkadaşim TurkEce ve sitemizin kıymetli paylaşımcıları temalarımda kullandığım resimlerdeki hareketler tamamen bana aittir hiçbri yerde eşine rastlaymazsınız 100 de 90 itibarıyla temalarımda gördüğünüz tüm çalışmalar kendi emeğimdir sadece çok eski çalışmalarımda hazır gifler kullanmıştım ve genelde kullanılan resimler illaki farkli yerlerden toplanma resimler ama onun harmanlanması hareket ve yagmur kar ışık gibi efektler kandime aittir resim kompozisyonalrımın tıpa tıp aynısını hiçbir platformda rastlayamazsınız yani çalıntı değildir bilginize sunuyor ve imzam garantimdir teşekkürler...HAZARBEY-45

snead

Anfänger

• »snead« ist weiblich

Registrierungsdatum: 8. Oktober 2011

• Nachricht senden

11

Montag, 25. März 2013, 17:15

emeginize yüreginize saglık harika bir çalışma olmus ve ben bu konuda sizden yardim istiyorum hazarbey

12

Sonntag, 12. Mai 2013, 00:53

Paylaşım için tşkler..

13

Dienstag, 21. Mai 2013, 14:22

Emeginize saglik paylaşım için tşkler..