Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
index degistirdim radyoma kimse giremiyor? [edit]
Arkadaslar Radyoma Index Attim Fakat Dinliyecilerim Giremiyor Iceriye Acil Yardim Edebilirmisiniz Bana Neden Kaynaklanıyordur Acaba ....
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »))ONUR((« (17. Dezember 2012, 23:13) aus folgendem Grund: baslik duzeltildi
yeni attigin indexden kendi radyonun sid numarasini degistirdin mi?
ayrica acil diye yazmissiniz bu sekilde acil cevap alacaginiz anlamina gelmez.
SİD DEGISTIM FAKAT BOYLE BIRSEYLE KARSILASIYORUM information
Sorry, something went wrong. The link you have selected is not valid and should not be called.
Please go to the Flatcast homepage and try again.
BU NEDEMEK BILMIYORUM :s
Sorun-(Flatcast homepage )
Böyle Bir Sorunla Karşilaşiyorum Cözüm U Yokmudur Arkadaşlar ?
Buraya bi bak
Ps: Forumda aramayi kullanmani tavsiye ederim cünki verilmemis cevap yok...
:Csr
Nereye Bir Bakiyim Arkadasim acil Sorunnnnnnn
ByCesur,
arkadaşımızın yazdığı buraya bir bak cümlesini tıkladığınızda bakacağınız konuya gidersiniz..
kurduğunuz site adresini büyük ihtimalle Flatcast deki radyo kayıtlarına girmemişsinizdir...
nasıl olacağı o link de var...
yada buradanda bakınız.
radyoya kimse giremiyo
Edit ;
2 Başlık birleştirildi..Ayrı ayrı başlıklar açmanıza gerek yok...lütfen tek başlık altında sorunuzu ve yanıtlarını takip edin...
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (18. Dezember 2012, 08:12)
:CSR
Bu Sorun Halledemedım Nasil Olacak Arkadaslar
Böyle Bir Sorunla Karsilasiyorum Arkadaslar
Verdiginiz hata mesaji bu sorundan kaynaklaniyor, arkadaslar vermisler linki bende vereyim bir daha, okuyun arastiirin cözersiniz..
Link kelimesinin üzerine tiklayinn >>>>>>>>>>
Link<<<<<<<<<<<<<
Teşekkür Ederim Arkadaşlar Herkeze Sorunumu Cözdüm Sagolun Ama Bir Sorun War Radyomun Boyutunu 768x1024 Yaptim
Fakat Forumuzdan Aldigim Index Kücük Geldi 768x1024 Bu Boyurlarda Bir Index Warmidir Forummuzda ...
indexlerin cogu standart boyut yani 800 * 600 icin tasarlanmistir. Radyo boyutunu ona göre ayarlarsan daha mantikli..
Nasil Yapacagim Radyo Boyutuna ayarlamak Icin 768x1024 Boyutlarim
Sag üst kösedea arama motoru var kullanimi herkese aciktir
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Yakusuhlu« (18. Dezember 2012, 16:59)
ByCesur,
kullandığınız index in kodlarının içinde radyo boyutlarını bulup ordanda boyutları 768*1024 olarak ayarlayın...
index içinde büyük ihtimal 800*600 ayarlıdır...
Melya
Dediginizi Ayarladim Fakat Tasarim Hala Ayni Radyo Büyük Oldugundan Tasarimdan Dişariya Taşma Yapma
:csr:
Radyomun Boyutu 768x1024 Dir Fakat Tasarim Kücük Index'i Ayarlama Sansim Yokmudur Arkadaslar 768x1024 Yapabilmek Icin Detayli Bilgi Istiyorum Bu Konuda Ricamdir
Radyonuzun boyutu nasıl 768x1024 oluyor anlamadım açıkçası.
Bu söylediğiniz radyo boyutu değil ekran çözünürlüğü olabilir büyük ihtimalle.
Siz indexinizi büyütüp ekrana yaymak mı istiyorsunuz, yoksa index içerisinde olan radyonuzun mu boyutunu büyütmek istiyorsunuz.
Biraz daha ipucu verirseniz yardımcı olan birileri çıkabilir.
EKRAN COZUNURLUGU DEGIL O RADYONUN BOYUTLARIDIR TASARIM KUCUK GELIYOR RADYO YANLARDAN TASIYOR INDEX I MI BUYULTMEK ISTIYORUM BEN 768x1024 YAPMAK ISTIYORUM YANI