Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Blogcu hostu için yardım
arkadaşlar radyo için ana sayfa adresi aldım b logcudan ama bir türlü indexi bannerları yerleştiremedim yani açıkcası tasarımını yapamadım yardımcı olursanız sevinirimm şimdiden teşekkürler..
gercekden cok acilmis,
kan kaybindan tüm dinleyiciler nerdeyse gidiyormus... :yardim:
arkadaşlar ben kendi yaptıgım hazır indexi falan yerleştirmek istiyorum bunlar ı degil onların nasıl yapıcam
bende bi türlü flatcastın verdiği html kodunu koyamadım bloguma nereden ekliyoruz onu sitemize yardımcı olursanız sevinirim
@ ordulu_gökhan,
djseker arkadasimiz sana AGK okumani önermis,
eger okusaydin aramayi kullanip bu soruyu sormana gerek kalmazdi!
cünkü bunu bulurdun -> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=20383#20383
arkadaşlar ben kendim yaptım indexi ana sayfaya yerleştiremiyorum yaptıgım indexi benimkinde htlm kodu yok sadece indexi yaptım frontpagede yönlendirdim butonları falan ama ana sayfaya yerleştiremiyorum indexi sorun buu msn imde bu yardım edecek arkadaşlar edit@hotmail.com
Edit: i-Rem
gerekli linkler, yardimlar, anlatimlar forumda mevcut.. msn üzerinden yardim vermiyoruz..
ordulu_gökhan, cok ilginc bir soru sordun fakat index html kodu degilse ne ? html kodu degilse nasil yerlestirmeyi düsünüyorsun ? index dedigin template mi ? template yaptiysanda html kodlariyla sayfaya yerlestiremiyorsan hazir index kullanmayi deneseydin
yada html kodlari nedir, ney nasil kodlanir ögrenmelisin, template nasil yerlestirilir, hangi kodlar gereklidir...
ben bu yaptıgım indexi bir yere gönderebilsem dee baksanız resişm şeklinde üzerinde butonnlar ve bannerlar bulunan ve o butonlar yönlendirilmiş şekilde bunu blogcuya yerleştiremiyorum
ordulu_gökhan, yerlestirebilmen icin index hazirlaman lazim, index'de html kodlariyla yapilir... ve ayrica cok zaman ve emek isteyen bir is.. resimle bitmiyor maalesef, kodlamaylada aranin iyi olmasi lazim
indexe benimde zaten fazla zamanım harcandı bir haftada anca yaptım ztn ama kod denen bişey yok elimde yani
ordulu_gökhan,
tüm dosyalari ve belgeleri winzip (winrar) ile paketle
rapidshare gibi bir webalanina yükle sonra linkini buraya birak...
resmi bir haftada yapmis olduysan bile üzgünüm ama internet sayfalari öyle basit resimlerle calismiyor, butonlarin vesaire islemesi icin html kodlamasi gerekiyor ki bunlari anca kodlamayla ugrasanlar yapabilir..
bende hazir index'i tercih edip sadece resim eklemekle, buton sekli degistirmekle, süslemeler yapmakla yetiniyorum, template hazirlamak bilen icin kolay olabilir ama basit degil..
arkadaslar dıştan index kabul eden siteler varmı peki... diger burda ala turkada olan bevava hostlara baktım ama onlaın hepsinede üyeligim var onlarda dıştan index kabul etmiyorlar.
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=1365
ordulu_gökhan, frontpage ile hazirladiginin yeni farkinda variyorum :oops: orasini okurken atlamisim sanirim
blogcu'ya bu indexi yerlestirebilirmisin bilmiyorum ama birde bunu dene:
burasıda işime yaramadı yinede sagolun arkadaşlar
yada ben yabancı oldugu için beceremedim....
yada ben yabancı oldugu için beceremedim....
irem ve aslinin verdigi linkte nasil yapacagin adim adim türkce anlatiliyor!
dikkatli oku, anlamaya calis!
yapamadım olmuyor işte...