Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Arkadaslar üstteki 2 tema asıl olanlar sade ve kırmızı tema alternatif olarak sunduklarımdır taktir sizlerin
Puanlamayı üstteki 2 temayı bazz alarak yaparsanız memnun olurum
Saygılarımla Nehir YURTSEVEN
baane baane ben kırmızıya göre puanlıycam
hem kullanışlı hemde çok güzel olmuş...özellikle diem kırmızı çok hoşuma gitti ablam...ki ben kırmızı temaları yapmayıda kullanmayıda pek sefmem...ama kırmızı ayrı bi havada olmuş...
emeklerine ellerine sağlık
baane baane ben kırmızıya göre puanlıycam
hem kullanışlı hemde çok güzel olmuş...özellikle diem kırmızı çok hoşuma gitti ablam...ki ben kırmızı temaları yapmayıda kullanmayıda pek sefmem...ama kırmızı ayrı bi havada olmuş...
emeklerine ellerine sağlık
kırmızıyı eklerken inanmazsın eylem aklıma sen geldin malummu oldu ne hadi koyayım bunuda eylem beyenır belkı dedim hakıkaten kırmızıyı beyendın sende
Modum Beyendıgıne memnun oldum ablacım
güzel yorumun için çok tesekür ederim sagol ablacım gönlüne saglık
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir Hanım. Çalışmaların hepsi birbirinde hos gözukuyor ve ayrıca kullanım alanları cok iyi ayarlanmıs katlarım
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir Hanım. Çalışmaların hepsi birbirinde hos gözukuyor ve ayrıca kullanım alanları cok iyi ayarlanmıs katlarım
ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR OLMUŞ ABLACIĞIM...ELLERİNE,EMEKLERİNE SAĞLIK...PAYLAŞAN YÜREĞİNE TEŞEKKÜRLERİMLE
Ah delikız hayranım senın temalara ben senın temalarına hastayım be gülüm eh arada bır bende kayda deger bişiler cıkarıyorm ama senın ve ibraaam çavusumuzun gibi olmuyor iste yaslılıktan olsa gerek
canım yorumun için çok tesekür ederim özlemim sagolasın gülüm