Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Marmara Depreminin 13. Yıl Dönümü...

Yıl 1999.. Günlerden 17 Ağustos.. Saat 03:02'de Marmara Bölgesi şiddetli bir biçimde sallandı.. Binlerce bina yıkıldı, enkazların altında nice insanların hayalleri de yerle bir oldu.. Kayıp çocuklar, feci bir biçimde can verenler.. Türkiye bu manzarayı hiç unutmadı.

Allah,ım bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah teşekkürler canım
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

Ya konuyu tamda ben acıyodum paylasımı falan ayarladım paylasmayı unuttum.
O geceyi yasayan mağdurlardan biriyim bende ve en cok 2. ölümün yasandıgı yer Avcılarda .
Rabbim yasatmaz inşallah daha ya ..
SESİMİ DUYAN VAR MI ? ' !!!
bu söz hala kulaklarımda cınlıyor ya
www.forumistatistik.com
böyle bir aciyi yaşatmasin rabim bir daha
Rabbim Böyle Bir Acıyı Bir Daha Yaşatmaz İnşallah
*O Tarihte Askerdim Waybe Günler Su Gibi Geçiyor Bana Göre Sanki Daha Dün
[align=center][color=#666666][b]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► ܨЎorGuNBeKçİ™ܓ ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/b][/color]
[/align]
HAYATINI KAYBEDENLERİN MEKANLARI CENNET OLSUN...
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
13 Yıl Geçti
Bundan tam 13 yıl önce takvim 17 ağustosu,saatler ise 03:02yi gösterdiğinde marmara karanlığa boğuldu.gölcük merkezli 7.4 büyüklüğündeki deprem 18 bine yakın can aldı,binlerce kişi evsiz yurtsuz kaldı
Değişen hiçbir şey yok "AKUT" haricinde.Hangi günse daha fazla binlerce insna yine bağıracak.Belkide içlerinde biride biz olacağız

Ölenlere rahmet, geride kalanlara sabır dualarımla...UNUTMADIK!
Rabbim bidaha böyle acılar göstermesin...Bir anda Adana depremi gözümün önüne geldi...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Rabbim Böyle Acıları Birdaha Göstermesin..
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]