Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »мαѕυм« (24. Juli 2012, 17:20)

emek verilerek yapılan her şeyde mis kokar der annem
hoş çalışma olmuş tugi yüreğine sağlık tesekkürler...
yazdıklarınızıda yazılmamış sayıyorum çünki çalışmanızın önplanda olması gerekiyor bana göre...
Tesekkur Ederim AsikardeLen... Bende Zaten Baska Birsey ön pLana ciksin Istemedim yanLis anLasiLma oLmus oLabiLir Ozur DiLerim.. Tesekkur EderimÇok güzel ramazana yakışır sade,kullanışlı bir çalışma olmuş.
Yalnız o yüce kitabımız yukarda olabilirmiydi acaba diye düşündüm ama bu dizaynda bende üstte yer bulamadım
Ellerinize sağlık,emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle,devamını bekliyoruz![]()
Cok Tesekkur Ederim GuzeL DiLekLeriniz Icin TürkLeydi... Kismet OLursa InsaLLah..Tugi helal olsun size bukadar güzel mi olur bir dini tema ellerine emeklerine binlerce tesekürler lütfen devamını beklıyorum yüregine saglık![]()

Tesekkur Ederim Yafrimmmyirim yirim süper olmus yine herzaman oldugu gibi emegine yüregine saglik...seni seviomm ama aşık deilim ...![]()
Bende Bende Bende
Sido TesekkurLer..
Seyy basardimmi acaba :p Patron buldum seni ahahahaha..Emegine saglik süper süperrrr : )