Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

Freitag, 15. Juli 2011, 15:00

makyajsız türk ve yabancı ünlüler

yorumsuz

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »BERATCAN« (18. Juli 2011, 14:49)

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

2

Freitag, 15. Juli 2011, 15:04

Fark olmasa, makyaj'in bir anlami kalmazdi ki :haha:

3

Freitag, 15. Juli 2011, 15:11

Allahın yaratıgına laf edilmez ama bülent ersoydan korktum..:)))
paylasım için tskler beratcan...

atilla_ky

Moderator

• »atilla_ky« ist männlich

Registrierungsdatum: 17. Dezember 2010

• Nachricht senden

4

Freitag, 15. Juli 2011, 15:13

bariz bir fark bu kadar belli olur. bu arada paylastıgın clipte iyiki erkekler yok :thumbsup:

5

Freitag, 15. Juli 2011, 15:14

Emegine saglik Beratcan abi , bu ilginc paylasim icin tskkürler, fakat videoda bir yanlislik var ,
Makyacli Anna Kournikova , gercek Anna Kournikova degildir :)

6

Freitag, 15. Juli 2011, 15:14

iyiki boya (pardon makyaj) var yoksa bunların hepsi evde kalırdı :D

7

Freitag, 15. Juli 2011, 15:16

Makyacli Anna Kournikova , gercek Anna Kournikova degildir

gerçeğini nerde gördünki .tanıdıkmı yoksa :D

8

Freitag, 15. Juli 2011, 15:22

Makyacli Anna Kournikova , gercek Anna Kournikova degildir

gerçeğini nerde gördünki .tanıdıkmı yoksa :D

Yok abim tanidik falan degilde , kendisi Tennisci arada sirada Tvde görüyoruz :D :D

Ama gercekden oymus simdi Resmi buldum nekadar ilginc ya boya insani nekadar degistiriyor ...

Arada ne kadar fark var :)

9

Freitag, 15. Juli 2011, 15:28

Bayanlar Neden Makyaj Yapar

Japon bilimadamlarının yaptığı ilginç araştırmanın sonucu aşağıda...
Yüzünü aynada makyajsız gören kadının, makyajdan sonra yüzünün başkalarına nasıl görüneceği öngörüsü ve iyimserliğiyle harekete geçtiğini belirlediler.

Daily Telegraph'ın haberine göre, bir Japon kozmetik firması için, beyin uzmanı Dr. Ken Mogi ve ekibi tarafından yapılan ve 2 yıl süren araştırmada, kadının yüzünü makyajlı ve makyajsız olarak nasıl algıladığıyla ilgili beyinde farklı faaliyetlerin bulunduğu belirlendi.

Beyin tarama cihazı kullanan bilim adamları, beynin kaudat çekirdeğindeki faaliyetleri incelediler. Tarama sonucunda, bir kadın kendini makyajsız gördüğü vakit başkalarının kendisini nasıl göreceğini öngördüğünü ve beynin "ödül sisteminin" herekete geçerek zevk hissi veren dopamin salgıladığını saptadılar.

Araştırmacılardan Keişi Saruwatari, "Daha önceki araştırmalardan biliyoruz ki, beynin bu bölümü herekete geçtiğinde belli faaliyetlerden zevk alırız. Bunu şöyle yorumluyoruz; "bir kadın yüzüne baktığında makyaj yaptığı zaman nasıl görüneceğini tahayyül ediyor" dedi.

Saruwatari, "Burada beklenti, teşvik ve hevesin bir karışımı söz konusu. Makyaj kadınlarda, diğerleriyle ilişki kurulmasına ve zevk duyulmasına katkıda bulunuyor" diye ekledi.

Bilim adamları araştırmadan önce, kadınların makyajdan sonra pozitif hisler içine girdiklerini düşünüyorlardı.

Bunun kadınlar arasında yapılan bir araştırma olduğunu hatırlatan bilim adamları, bir erkek sabah traş olduğunda ve yüzüne traş kolonyası sürdüğünde de benzer hisler içinde olabileceğini söylediler.

Zitat

Bunun kadınlar arasında yapılan bir araştırma olduğunu hatırlatan bilim adamları, bir erkek sabah traş olduğunda ve yüzüne traş kolonyası sürdüğünde de benzer hisler içinde olabileceğini söylediler.

bize bi kolonya yetiyomuş. çok kanaatkarız :D

10

Freitag, 15. Juli 2011, 15:35

:olamazzz:

Bunlar Nee :olamazzz:
Kalbim Dayanamadı Yarıda Kapamak Zorunda Kaldım Vıdeoyu ^^
Beratcan Abi Paylasım Icın Tesekkurler.Sayende Bircok Unlu,
Guzeller Lıstesınden (Aklımdan) Cıktı :haha:

11

Freitag, 15. Juli 2011, 15:39

Makyajsız Güzellik Sırları – Aydınlatıcı Kullanın
Daha aydınlık bir cilt istiyorsanız aydınlatıcı krem yada fondoten kullanabilirsiniz.Fakat aşırıya kaçmamanızda fayda var.

Makyajsız Güzellik Sırları – Dudaklarınızı Nemlendirin
Dudaklarınızın kuru kalıp pul pul dökülmesini istemiyorsanız,bir diş fırçası yardımı ile nazikçe fırçalayın.Daha sonra bir tülbent yardımıyla vazelin sürerek masaj yapın.

Makyajsız Güzellik Sırları – Kaşlarınıza Dikkat
İyi şekil verilmiş kaşlar size anlamlı bakışlar kazandırır.Çok kalın kaşlar gözlerini küçük ve çökük gösterirken çok ince kaşlarda sizi olduğunuzdan yaşlı gösterecektir.Yüzünüze en uygun kaş şeklini tercih edin.

Makyajsız Güzellik Sırları – Kirpikler
Kirpiklerinizin dibinden çekeceğiniz eyeliner daha belirgin ve parlak bakmanızı sağlayacak.Eyelineri mümkün olduğunca ince çekin.

Makyajsız Güzellik Sırları – Yara İzlerine Kamufule
Yüzünüzde izler varsa mat bir fondoten kullanın.İzler derinse kesinlikle koyu renkli fondotenden uzak durun.Bu izlerin daha belirginleşmesini sağlar.Renkli fondoten veya kapatıcı sorunlu bölge için ideal olacaktır.

Makyajsız Güzellik Sırları – Pudra Kullanın
Cildiniz yağlı ise yarı saydam bir pudra işinize yarayacaktır.Uygulamayı küçük başlı bir fırça ile yuvarlaklar çizerek yapın.

sanki çok anlarımda tavsiyede bulunuyom :D

Zitat

Sayende Bircok Unlu,

bence hepsini çıkar :D

melye

Leitung

• »melye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Februar 2010

• Nachricht senden

12

Freitag, 15. Juli 2011, 15:44

:olamazzz:

Bunlar Nee :olamazzz:
Kalbim Dayanamadı Yarıda Kapamak Zorunda Kaldım Vıdeoyu ^^
Beratcan Abi Paylasım Icın Tesekkurler.Sayende Bircok Unlu,

Allah razı olsun ozaman beratcan abimden:P :kkahkaha: :kkahkaha:

insan ne kadar deişiomuş bende bi are yapem deişcemmi bakalım bu kadar çok :ooooooo: :kizgulme:

*Ebru*

Schüler

• »*Ebru*« ist weiblich
  • »*Ebru*« wurde gesperrt

Registrierungsdatum: 4. Juli 2009

• Nachricht senden

13

Freitag, 15. Juli 2011, 15:50

atalarimiz bosuna dememis, kiz hamamda begenilir die :kizgulme:

14

Freitag, 15. Juli 2011, 21:18

paylasim icin tskler en güzeli dogal kalmasi :) ellerine saglik beratcan

15

Samstag, 16. Juli 2011, 20:30

Tarih gibi Kadınlar da ikiye ayrılır... ★ M.Ö. (Makyajdan Önce) M.S. (Makyajdan sonra). :haha:

nisa nisa

Erleuchteter

• »nisa nisa« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. September 2008

• Nachricht senden

16

Montag, 18. Juli 2011, 00:20

abooo abim bunlar ne böle
hahaha tipsüz m.ö ve m.s he :))
koptum yaa
tşkler abim süper paylaşım..

17