Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »melye« (19. Mai 2011, 23:50)
(
(
Salondaki plazma tv devriliyordu kucağımdaki laptop koltuğa düştü..
Bursada çok sallanmış Kütahya İstanbul ve Bursayı nasıl bu kadar etkiledi anlayamadım

Çok kötü sallandıkSalondaki plazma tv devriliyordu kucağımdaki laptop koltuğa düştü....
çeresizlik ne kötü yarabbim iyi olmana sevindim ece meraak ediyordum

Annemin yanına koştum anne hadi kelime şehadet getirelim dedim diyor.İndirememki ne olacaksa olacak diyor.Anne kız elele tutuştuk kelime şehadet getirdik diyor
Bayağıda uzun sürdü.Artçıları olacakmış bu gece uyku yok bize Allah yardımcımız olsun

Ablam bir anda vurdu ve çok şiddetli vurdu.

hele kı 8 ci katta oturuyorsan tamamdir anlatmaya gerek yok yasamak lazım 

Allah razı olsun ben anlamadım Kütahya kaynaklı Bursa'yı etkiler yakında istanbul'u nasıl bu kadar etkiledi.![]()
Hadi biz Anadolu yakasıyız yeğenim Avrupa yakasında Kemerburgazda üç katlı binada onlarda çok hissetmiş.
İnşallah halk panik olmasın gibi saçma bir düşünceyle bir şeyler saklanmıyordur![]()
Simavda elektrikler ve telefonlar kesikmiş yıkımda var deniliyor depremde 5.7 diye düzeltidi.
İyide 5.7 Kütahyadaki depremde istanbul bu kadar etkilendiyse vay halimize yani....