Sie sind nicht angemeldet.

M@v!s

Profi

• »M@v!s« ist weiblich
  • »M@v!s« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 14. August 2010

• 1461424
  • Nachricht senden

1

Mittwoch, 1. Dezember 2010, 05:18

FLatcast İndex VusLat

»M@v!s« hat folgende Datei angehängt:
  • Vuslat.rar (1,41 kB - 309 mal heruntergeladen - zuletzt: 14. April 2026, 23:05)
Her şey ALLah'tan, O gerekeni yapar dediLer..Bende kimini Emanet, kimini havaLe ettim..ツツ

2

Mittwoch, 1. Dezember 2010, 05:21

vaaoowwwwwwwwwwww :)
tek kelimeyle harika olmuş pamuk sekerim:ksevgi:
ama bi eksik var hep temalarla görmeye alışmıştım :))
olsun her haliyle güzel zaten indexi indiren temasınıda bulup indirir:kkiss:
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

M@v!s

Profi

• »M@v!s« ist weiblich
  • »M@v!s« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 14. August 2010

• 1461424
  • Nachricht senden

3

Mittwoch, 1. Dezember 2010, 05:27

SaoL Asimm ewt temaLarıda İndexime Takım oLarak ekLiordum ama ama ekLiyemiorum Şimdi :1gözkirp: Can sağLığı oLsun Tema ekLeden aLırLar..TskLer güzeL yorumun İçin eLcezine yüreğine SagLık :çakçak: :ksevgi: :ksevgi:
Her şey ALLah'tan, O gerekeni yapar dediLer..Bende kimini Emanet, kimini havaLe ettim..ツツ

• »Karayel64« ist männlich

Registrierungsdatum: 23. Juni 2010

• Nachricht senden

4

Mittwoch, 1. Dezember 2010, 10:26

Paylaşım için Tşkler , güzel çalışma... :thumbup:
Varlığımın Kıymetini Bilmeyenlere, Yokluğum Kapak Olsun...

sirumit

Schüler

• »sirumit« ist männlich

Registrierungsdatum: 3. November 2008

• 583309
  • Nachricht senden

5

Mittwoch, 1. Dezember 2010, 10:33

güzel çalışma ellerinize sağlık
H A Y A T I - Y A Ş A R I M - K İ T A B I N I - O K U M A M

TurkEce

[Forum Ablası]

• »TurkEce« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

6

Donnerstag, 2. Dezember 2010, 08:56

Güzel index olmuş sadece yazılar belirsiz kalmış zor okunuyor :1gözkirp: ellerinize sağlık..

T U R U N C U

Fortgeschrittener

• »T U R U N C U« ist männlich

Registrierungsdatum: 8. Juni 2009

• Nachricht senden

7

Donnerstag, 2. Dezember 2010, 17:48

Emeğine sağlık maviş çok güzel olmuş gri temalarin asaletide bir başla oluyor :)

Güzel index olmuş sadece yazılar belirsiz kalmış zor okunuyor :1gözkirp: ellerinize sağlık..

Turk ece sizinde grafik bilginiz var az cok sanırım sizide böyle index yaparken görsek:)
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)

kanuni

Schüler

Registrierungsdatum: 8. Dezember 2007

• Nachricht senden

8

Samstag, 4. Dezember 2010, 13:54

Paylaşım için Tşkler...

9

Samstag, 4. Dezember 2010, 20:10

harika bir calisma tebrikler...

TurkEce

[Forum Ablası]

• »TurkEce« ist weiblich

• Nachricht senden

10

Dienstag, 7. Dezember 2010, 22:16

Alıntı sahibi "TurkEce" Güzel index olmuş sadece yazılar belirsiz kalmış zor okunuyor ellerinize sağlık..
Turk ece sizinde grafik bilginiz var az cok sanırım sizide böyle index yaparken görsek

Evet az çok grafik bilgim var o yüzdende yazı okunurluğunun renk,stil seçimi,kodlamalarla alakası var grafikle yok arkadaşım :)
Şu an öyle bir istek duymuyorum Karayel ve Maviş arkadaşların gayet güzel indexleri var bigün bende yapayım dersem görürsünüz,
neden olmasın? ;)

T U R U N C U

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

11

Mittwoch, 8. Dezember 2010, 00:27

Evet az çok grafik bilgim var o yüzdende yazı okunurluğunun renk,stil seçimi,kodlamalarla alakası var grafikle yok arkadaşım

relax arkadaşım sizin için iyi birşey söyledim asabiyete gerek yok:) üsteki alintıya gelince renk stil seçiminin ne gibi kodlamayla alakası olabilir bilmediğiniz belli oluyor:) onlar grafikle ilgili ;)
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)

TurkEce

[Forum Ablası]

• »TurkEce« ist weiblich

• Nachricht senden

12

Mittwoch, 8. Dezember 2010, 00:46

Relax olmak ??? Asabiyet ??? :kdalgin: Sanırım sizde bir sorun varda ben anlayamadım açıkçası anlamakta istemiyorum çünkü sizle polemiğe girmek gibi bir niyetim yok :ksekil: sözlerinize sadece gülümsüyorum :kgöz: Şimdi ben size burda teknik resim,grafik eğitimi almış biri olarak uzunca bir anlatım yapamam öyledir dedim sustum :ktamam: Tşkrler,iyigeceler...

T U R U N C U

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

13

Mittwoch, 8. Dezember 2010, 18:31

Arkadaşım relax olmak ifadesinin aciklamasini yapmama gerek yok yani amacımın sizle tartismak olmadigini belirtiyorum ben size iyi birsey söyledim sizinde indexlerinizi görmek istedigimi belirttim (güzel yapacaginizi düşündügüm için ) ama görüyorumki işi hakaret boyutuna getirdiniz size en ufak olumsuz düsünce belirtmedim! belirtmekte istemem...

TurkEce

[Forum Ablası]

• »TurkEce« ist weiblich

• Nachricht senden

14

Mittwoch, 8. Dezember 2010, 23:44

Ya arkadaşım ben size kötü bir şey dediniz dedimmi? üstelikte size nerde hakaret ettim?Gülümseyerek bende iyiniyetle yazıyorum siz yok relax yok asabiyet diye hakaret ederek her neye her kime dayanarak yazıyorsanız kendi kendinize hayal kuruyorsunuz.Burda asabi olduğumu yada sıkıldığımı düşünüp rahatlamamı önermenizi gerektirecek hangi sözüm hangi ifadem var? Güzel yaparsınız manasında dediyseniz bende neden olmasın dedim bumu asabiyet?Güzel düşüncenizede tşkrler ama bunca index te yorumum varken neden burda diyede düşünmek gerek...Grafik sanatı konusunda size katılmasamda siz haklısınız dedim (Maviş arkadaşın emeğine saygımla) hala uzatıyorsunuz.Ben ısrarla söylüyorum polemiğe girmeyeceğim arkadaşım,selamlar ;)