Sie sind nicht angemeldet.

sade_335

Anfänger

• »sade_335« ist männlich
  • »sade_335« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 26. Oktober 2010

• 1133949
  • Nachricht senden

1

Donnerstag, 28. Oktober 2010, 09:26

yayın yapamıyorum

arkadaşlar bana yardım ececek biri varmı lütfen yardım edin benim sid no yazdığım zaman video producer çikiyo ordan çaliyo şarkılar player çalması lazim ama blogumada ekliyorum gene olmuyo edit/ msn yardım ederim diyen varsa buyrun lütfen :(

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Beratcan« (28. Oktober 2010, 10:22)

2

Donnerstag, 28. Oktober 2010, 10:24

blog sitendeki indeksde bu kod olamayabilir yada silmiş olaiblirsiniz

eklemeniz gereken kod

<IFRAME height=600 width=800 src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=xxx" frameborder="0" scrolling="no"></IFRAME>

XXXX olan yere kendi radyo sid nosuınu yazıp sitenize bu kodu eklemelisiniz

resimde mavi ile çizili olan bölüm hatalı eklenen bölüm orayı düzeltmelisiniz

kodu üstte verdim

MERHABA ..!!

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »Beratcan« (28. Oktober 2010, 10:40)

TheCurse

Fortgeschrittener

• »TheCurse« ist männlich

Registrierungsdatum: 18. Dezember 2007

• Nachricht senden

3

Donnerstag, 28. Oktober 2010, 10:36

ordan çaliyo şarkılar player çalması lazim ama blogumada ekliyorum gene olmuyo

Sen Producer'i acip sarki calabiliyosan, beratcan abimin dedigi gibi Blog'unda dogru SID'mi ekli diye kontrol etmelisin. Ayrica kendin yayinciyken dinleyici olamazsin, yani yayin yaptigin pencere haricinde flatcast radyosu acamazsin. Yayini kontrol etmesi icin bir arkadasina rica et, blog sayfandan yayina gelsin. Gelemiyosa ekran'da hangi hata raporu ile karsilastigini buraya yaz yine.
"Eğer sen, kusursuz olsaydın; başkalarının kusurlarını bulup çıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın".