Merhaba ,
uzun süre flatcast e giremediğimden dolayı , şifre ve flatcast nick imi [username] unuttum.
email im yardımıyla şifremi buldum.ancak username in ne olduğunu bulamadım...
şifre hatırlatma mailinin en başında geçen;
Hello ----------,
ibaresindeki ------------ kısmı sanırım üye olurken yazdığım First and Last name kısmı.yani username ise bile denedim girmedi...
Bu konuda ne yapabilirim ? Hesabıma giriş yapamıyorum...
Hello ----------,
ibaresindeki ------------ kısmı sanırım üye olurken yazdığım First and Last name kısmı.yani username ise bile denedim girmedi...
yukarıda da belirttiğim gibi denedim ancak girmedi...
Eğer bu mesajdaki dediğiniz gibi username ise ; zamanında benim için bu hesabı alan arkadaş, username de türkçe karakter kullanmış...
bu yüzden kaynaklanıyor olabilir mi ??
siz bana; ************ kısmında yazan sizin nickiniz dediniz,bende denedim ama girmiyor...
ve ben de diyorum ki , ************ kısmında yazan yazı ,yani sizin dediğinize göre benim nickim, türkçe karakter içeriyor.bu yüzden giriş yapmakta sorun yaşıyor olabilir miyim ??
evet dediğiniz gibi.radyolarda giriş yapabiliyorum ve yine sizin dediğiniz gibi İ harfi yerine Ý gözüküyor.
Şimdi anlaştık Ancak benim sorunum şu ;
Radyolara girebiliyorum ama flatcast in sitesine giremiyorum.siteye girebilirsem en azından hesabı silip e mail adresimle sorunsuz,yeni bir hesap açabilirim...
M-Re
Radyoya girdiginiz zaman nickinizin üzrine tiklayip bilgiler icin acildiginda radyodakinden farkli yazilis sekli yani baska isaret gibi bir sey varmi acaba?
Buna bi dikkat edin, eger öyle ise özel karakter kullanilmis nick alinirken ve ozamanda dediginiz gibi radyo icin normal ismi yazarak girersiniz fakat o isaretleri desteklemedigi icin flatcasta bilgi degisimleri icin giremezsiniz.
Bu durumda yapacak bir seyde yok
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Ha®uN« (30. August 2010, 15:55)
Maalesef radyodayken nickime tıkladığımda hiçbir etki olmuyor.başkalarının nickine tıkladığım zaman giriyor ancak benimkine tıkladığımda hiçbir hareket olmuyor...
çizgili değilse ozaman aktif etmemişsiniz demektir
hangi mail adresiyle üye olduysanız size aktif linki gelir eğer onu sildiyseniz edemezsiniz sanırım silmişsiniz
arkadaşlar resimde de görmüş olduğunuz gibi***Activities*** kısmında yeni radyo kurmam için bu yazı**** Create a new stream *****çıkmıyor.ama kendi özel isim ve soyadımla radyo açmam için ***Activities*** bölümünde Create a new stream çıkıyor ve radyo kurabiliyorum.ama yeni radyo açmam için yeni bir radyoalıçlı diye nik aldımki radyoda bu nik gözüksün istiyorum.ama naptıysam olmuyor.çare ltf
ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk ediyorum.
Aktivasyon Mailini artik Flatcast Üye olurken Mail Adresini girdigin yerin üstüne kanca takmayinca yollamiyor
ama Radyo acmak icin o Maildeki Aktivasyon Linkine tiklamalisiniz
Mail'i üye olduktan sonra yollatmak icin
- Send Registration Key
yazisina tiklamalisiniz.. Asagadaki Resimde Tiklayicaginiz yeri kirmizi daire icine aldim
Mail geldikten sonra Aktivasyon Linkine tiklayip Flatcast hesabinize yeniden girin Radyo acma funktionu acilmis olucaktir
Mail Posta Kutunuza gelmiyor ise Spam Dosyasina bi bakin olmadi baska bi yerden Mail adresi alip Hesabinizdaki Mail
Adresinizi degisin ve yeniden deneyin..