Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Mutlu ve neşeli olman dileğiyle... Doğum günününüz kutluolsun arkadaşlar !
Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun..... (MÜGE&ENGİN)
€nGonG€ Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !! Yoksa Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !! İşte Bunu Bilemiyoruz..!
doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara çokk çokkkk sevgilerrrr arkadaşlarrr saolunnn.diğerr iki arkadaşımızında doğum günleri kutlu olsunnn .pastalardan birer dilim sizlerindirrr arkadaşlar afiyettt bal şekerrr olsunnnn .
Zaman çok çabuk geçiyor artık bu geçen zaman içerisinde hayatı her türlü şekilde yaşıyoruz. Her gelecek yılın ve her gecen zamanın sana huzur , sağlık, mutluluk bol neşe getirmesini diliyorum. İyiki doğdun iyiki varsın doğum günün kutlu olsun arkadaşım .
~~Ben ne zaman büyüdüm annem ~~
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »sibela« (16. August 2010, 09:30)
Yeni yaşında dualar ettiğin beklediğin ne varsa hayırlısıyla gerçekleşmesini dilerim. İyiki doğdun iyiki varsın nice güzel yaşlarda hepbirlikte inşallah fifim