Sie sind nicht angemeldet.

yasemence

Schüler

• »yasemence« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 5. Januar 2009

• Nachricht senden

1

Sonntag, 8. August 2010, 12:45

kayit etigim gifler hareketli degil [edit]

ben sadece nıklerı kareketlı sekılde, resmı farklı kaydet yapıp,resimlerim dosyasına almak istiyorum normal bilindik yol yani. ancak aldıgım zaman nikler hareket etmıyorlar nedense :(( resmi farklı kaydedıp yazdıgın gıbı hareketlı almak istiyorum ama alınca donuyor

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »ZeN« (8. August 2010, 12:53)

ZeN

Erleuchteter

• »ZeN« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• 1366852
  • Nachricht senden

2

Sonntag, 8. August 2010, 12:52

kayit etmek istedigin resim gif dosyasi oldugu icin farkli kaydette eger gif secenegi yoksa gif secip kayit etmelisin
birde hareketsiz olduklarini nerden bakip gordun, sag tiklayip onizleme yaparakmi ?
windows7 mi kullaniyorsun ?
windows7 kullanicilari onizleme yaptiklarinda gifleri hareketli olarak goremeyebiliyor
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

yasemence

Schüler

• »yasemence« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 5. Januar 2009

• Nachricht senden

3

Sonntag, 8. August 2010, 12:53

gerçekten nıklerımı harıka yazdın ınankı bayıldım tekrar tsklerımı ıletırım , ama onları kullanmam lazım mutlaka, dıger nıklerı mesela dj özkan nıkını resmi farklı kaydet yapıp aldıgımda sorun olmuyor donmuyor, hareketlı alıyorum, anlata bılıyormuyum. ama benımkıleri ressmı farklı kaydedıp, resımlerıme aldıgımda hareketsız oluyor, yanı donuyor , malesef ozamanda işe yaramıyor: neden dıger yazılan nıkler gıbı hareketli alınmıyor benımkıler anlamadım gıttı :(( nasıl çözüm bulacaz bu duruma ??(( benı affet ne olur senı çok mesgul ettıgim için.inan mahçup olarak yazıyorum ama nıklerı hareketlı kullanmam lazım :))

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »yasemence« (8. August 2010, 13:03)

cicidici

Meister

• »cicidici« ist weiblich

Registrierungsdatum: 24. Februar 2010

• Nachricht senden

4

Sonntag, 8. August 2010, 17:26

gerçekten nıklerımı harıka yazdın ınankı bayıldım tekrar tsklerımı ıletırım , ama onları kullanmam lazım mutlaka, dıger nıklerı mesela dj özkan nıkını resmi farklı kaydet yapıp aldıgımda sorun olmuyor donmuyor, hareketlı alıyorum, anlata bılıyormuyum. ama benımkıleri ressmı farklı kaydedıp, resımlerıme aldıgımda hareketsız oluyor, yanı donuyor , malesef ozamanda işe yaramıyor: neden dıger yazılan nıkler gıbı hareketli alınmıyor benımkıler anlamadım gıttı :(( nasıl çözüm bulacaz bu duruma ??(( benı affet ne olur senı çok mesgul ettıgim için.inan mahçup olarak yazıyorum ama nıklerı hareketlı kullanmam lazım :))

yasemence, sorunun nerden kaynaklandığını bilmiyorum ama dj özkandakilerde veya buraya eklenen tüm isimler gif olarak kayıtlı :S
Az önce eklenenlerden sağ tıklayarak farklı kaydedip masa üstüne indirdim. çift tıkladığımda normal bir şekilde haraketli çıkıyorlar. Sorunun nerde olduğunu anlamadım :S

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »cicidici« (8. August 2010, 18:02)