Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
yine renk korlugu): misafir alanindaki renk akimi mavi demii):
kullanmis oldugun bebek gifinin kenarlarini daha temizde kesilebilirdi ayrica kuzu resmiilginc geldi bana
anasinin kuzusu)):
eline emegine saglik ve basarilar dilerim
dip,derin ve kuyu not) renklere dikkat ettt
RÜYAMNURA harfiyen katılıyorum Kuzuya hiç gerek yokmuş bebeği kuzunun yerine alıp geniş geniş buton,misafir alanı dj adı yeri yapabilirdin.Renklere dikkatEmeğine paylaşn yüreğine teşekkürlerimle..
yine renk korlugu): misafir alanindaki renk akimi mavi demii):
kullanmis oldugun bebek gifinin kenarlarini daha temizde kesilebilirdi ayrica kuzu resmiilginc geldi bana
anasinin kuzusu)):
eline emegine saglik ve basarilar dilerim
dip,derin ve kuyu not) renklere dikkat ettt
arkadaslarr valla billaa bu calismaa 1 haftaa evelki calismalarimdan biriydii:D
aksam gözümee ilistii beyenen cikarr kullanir diyee paylastim elestirilere katiliyorum kötüü bir kesim kötüü bir renk uyumuu özelestiriyeee bak yaa kuzuu- bebek ve kaskettt güzel bir uyum bencee tabi benim uyum sorunu hep varr desteklerinizz icin tsk ederim devamini dilerim