Sie sind nicht angemeldet.

omeraksu

Anfänger

• »omeraksu« ist männlich
  • »omeraksu« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 28. April 2010

• Nachricht senden

1

Mittwoch, 28. April 2010, 10:58

Dinleyiciler Çizik oluyor nasıl acabilirm?

Arkadaşlar ben İZMİR MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNDE çalışıyorum okulumuz için bir online radyo sitesi yaptım ama radyo aktif olduğu zaman dinleyenler gelmeye başladığında dinleyicilerin üstü çizgili şekilde çıkıyor (tıpkı böyle ömer aksu ) ve kimse cheat bölümünü kullanamıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »(Masum)« (28. April 2010, 12:28) aus folgendem Grund: eksik yazmak

Asuman

Schüler

• »Asuman« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. November 2007

• Nachricht senden

2

Mittwoch, 28. April 2010, 11:22

f5 ve 5.2 nin özelliklerini okuyarak ;)

buyur --> Flatcast F5

Ha®uN

Profi

• »Ha®uN« ist männlich

Registrierungsdatum: 20. September 2006

• Nachricht senden

3

Mittwoch, 28. April 2010, 11:29

Sanirim siz baya yenisiniz, Cheat bölümü derken chat bölümü demek istiyorsunuz sanirim degilmi? Yayini sunan dj arkadasimiz isimlerin yanindaki isarete tikladigi zaman cizgi kalkar, eger kayitli ise cizgi ismin altina gecer, kayitsiz yada yanlis girilmisse hic bir cizgi olmaz. Bu sekilde chat kullanilabilinir. Üzeri cizik bir sekilde de chat bölümüne yazabilir yanliz bunu sadece dj okuyabilir.

Buyrun burda aciklanmis

Flatcast F5

omeraksu

Anfänger

• »omeraksu« ist männlich
  • »omeraksu« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 28. April 2010

• Nachricht senden

4

Mittwoch, 28. April 2010, 11:35

arkadaşlar bu kadar çabuk yardım alacağımı sanmıyordum çok sağ olun okulda çalıştım için hiç boş zamanm olmadı flastcast i sağ olun iyi varsınız sizleride okul grubumuzda görmekten mutluluk duyacağımdan emin olabilirsiz