Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
**RUYAMNUR**, emegine saglik cok hos olmus,
sadece stroke biraz kalin olmus, daha ince uygulamis olsan daha hos olurdu bana gore,
ozelliklede kucuk motiflerin kenarinda kaba durmuslar.
paylasim icin tskler..
begenin ve yorumun icin tskelr MASUM,ozelikle elstiren ben kendimde katiliyorum ama ekledikden sonra farkattim ne yaziki alt kisimdan bahsediyorsan eger
tekrardan tskelr Masum Masum,
of offf süper ışıl ışıl renkler neffis dizaynn, herşey çok güzel olmuş yerli yerinde, özelliklede chat alanında kullandığın dizayn ve yerleştirdiğin resim çok yakışmış, çok değişik bi hava vermiş, tebrik ediyorum, yeni çalışmalarında başarılar diliyorum.
bu arada şiire bayıldım. muhteşem bi şiir. temayada çok uymuş. tebrikler :sevgi:
harika otesi bir tema,cok farkli dizayn edeilmis,renkler ise muhtesem.eline emegine gozlarine saglik ruyam yine ruyamnur harikalrindan biri daha ve siirde cok guzel olmuus flasha.candan tbrrrrr :harika:
visss acayib cok emek harcaisssin yine gicik her yerden belli ve degmis acikcasi renkler cok hos gercekden ve ortadaki resim yerlesme cok hosuma gitti paylasim dolayi cok tesekkür ederim ve gelecek caismalarada basarilarinin devamini dilerim gicikk
bu ne guzel sozler cok tsker ederim INDO57, begendigine cok sevindim usta bi kac gunumu aliyor kurcalamakdan dolayi heptkr tekrardan usta_37, cok tskelr gicikim seninde begendigine sevindim guzel yorumun icinde sanada cok cok cok tskelrr kaan :masum: :a5:
vav yardimcima bak hele bu tema ile beni solladin benim yarimcimada bu yakisirr inan kiskandim bu defa ama o kadarda sevindim tabiiiii bu basariya
cok para verdinmi bu kadar canli renk kullanmak icin neyse süpersin süperrrrrrrrrr 100 puannnnnnnnnnn