Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
F5.2 sürümde yayın alınca ekran fon beyaz çıkıyor
yeni sürüme geçtik radyomuzda ve yayın alan bazı arkadaşlarımızda fon beyaz çıkıyor ve düzelmiyor.laptoptan yayın alan dj lerde oluyor genelde.
benim sorunum yayın alınca neden sayfam beyaz oluyor .işletim sistemim xp ,virüs programım norton.
balimm.m,
başlıkta açıklamalar mevcut yeni bir başlık açmadan önce arama yapınız
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=24552
balimm.m, öncelikle h.g aramıza konuyu incelersen sorunun cevabını sanırım bulucan
ayrıca leptoptan diye bisey yok ben 3 senedir kullanıyom bi sorun olmadı
:Burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=187794&highlight=beyaz+sayfa#187794
kolay gelsin..
Çok Teşekkürler inceliycem umarım işe yarar .
laptopla girip beyaz sayfa sorunu yaşanıyorduama mozilladan giriş yapınca beyaz sayfa sorunu halledildi.ne alaka bilmiyorum ama explorerdan girince sayfa beyaz oluyordu mozillada böyle sorun olmadı.
balimm.m,
sarı olarak çizili yerde işaret varsa kaldırıp dene bakalım explorerde
Design tool dan temalarınızı sıfırlayıp kendi aldığınız temalarınızı tekrar yüklemeyi deneyin
ama bunu yaparken pc den alınan resimlerden oluşan temalar olmamalı
resimlerin url si alınmış temalar olmalı
yeni sürümde artık pc den resimleri kabul etmiyor
slm benim sorunum f5.2 ye gecen radyolara giremiyorum yayin aliyorum ama dinleyici olarak giremiyorum dinleyiciler icin olan activiteyide kurdum ama hala giremiyorum yardimci olrsaniz cok sevinirim
SILADA_N,
giremediğinizdeki hata ekranında yazan önemli onu bilmeliyiz
yoksa farklı açıklamalar yapılır girememe sebepleri için hata ekranının ekran görüntüsünü koyarsanzı daha kolay yardımcı olabiliriz
nasil yapiliyo bilmiyorum umarim yapa bilmisimdir
tsk ederim
sayfayi goruntusunu koyamiyorum hala acemiyim

))) hic bisey yazmiyo sol ustte carpi isareti var sadece bos beyaaz sayfa ilginize tsk ederim :blink1:
SILADA_N,
burdan dinleyiciler için olan plugin i tekrar yükleyin önce sizdekini kaldırın
http://www.allaturkaa.de/orion/kb.php?mode=article&k=2
beyaz sayfa sorununu çözemedım herşeyı denedım ama olmuyor yardımcı olurmusunuz lütfen
beyaz sayfa sorununu çözemedım herşeyı denedım ama olmuyor yardımcı olurmusunuz lütfen
ne gibi bir sorun??
F5.2 sürümlü radyolara girdiginde temalarmi görünmüyor, yada sesdemi gelmiyor?
temalarım var ama sayfa geçişlerinde ekran bende beyaz kalıyor ama dinleyicilerde geçiş yapıyor sankı donuyor gibi oluyor flatcastın sayfalarında da aynı sorun oluyor f5 i tekrar yükledim düzeliyor ama f5.2 yükleyince aynı sorun yıne yaşanıyor
expoler 8 i daha önce yükledim ama sorun verdi tekrar kaldırılmıyorda mozillayı yükleyince bu sorun gider mi???
kumsal3458,
mozillada pek sorun olmuyor
exploreri yükle dememdeki sebep geçen bir arkadaşa daha olmuştu explorer 8 yükledik düzeldi beyaz ekran
temalarım var ama sayfa geçişlerinde ekran bende beyaz kalıyor ama dinleyicilerde geçiş yapıyor sankı donuyor gibi oluyor flatcastın sayfalarında da aynı sorun oluyor f5 i tekrar yükledim düzeliyor ama f5.2 yükleyince aynı sorun yıne yaşanıyor
bilgisayarinda ve internet aracinda temp dosyalarini temizle...
Sunuda unutmayin Flatcast F5.2 (RC1) daha deneme asamasinda, bazi ufak tefek hatalar var, bunlardan biri bazi kisilerde temalar acilmiyor, nedeni belirsiz.
expoler 8 ide yükledim şimdi ama yine aynı düzelmedi. teşekkür ederim yardımlarınız için
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu yeni sürümde türkçe karakterler varmı gecende sizin radyonuzda türkçe karakterler gördüm Ör: ı,y,ş gibi bunlar normal türkçe yazılıyordu arkadaşlar sordum pek net bir cevap alamadım dedikleri şu oldu yeni güncellemeler dediler.
Birde canlı yayına konuk oldum bir başka radyodan dj yayın yapıyordu misafirlerden biride hopörlörle karşı taraftan dj nin istediği parcay sölüyordu hatta sohbet bile ediyorlardı. Bu nasıl oluyor arkadaşlar başkada sorum yok