Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
size bisi itiraf etcem :D
:hehe: hazir cosmusken ben size bisi itirafta bulunim dimi :oops:
Simdi televizyonlarda fln diyorlar ya, makarnanin pistigine bakmak icin tavan atmak lazim.. yapisirsa pisti yapismazsa pismedi 
Ben bunu denedim :oops: :oops: 1 sene öncee ama 
pistigi halde yapismadi :wallb:
ee sonrasini siz düsünün .. tavanda yag lekesi oldu.. sildim cikmadi...
annemden korkuma... kelede boya vardi, indim aldim, boyadim orayi :hehe:
kele ne elifim?
kellermi? yani bodrummu=?
uy uy uy, gecmis olsun, bizden laf cikmaz elifim,
sen yinede annenin numarasini verebilirmisin bana, ona bi selam söyleyektimde
aynen o
aslinda bodrum kat yazcaktim... yazmadim.. türkiyede bazen kele kelimesinide duydum.. ondan onu yazim deidm...
yani bodrum kat, keller 
hehe yemezlerrrr :boee: vermem numarayi
ilginc bir itiraf valla kele mi bizim antep yöresindede hadi anlaminda kullanilir kele sözü .
Yahu Elüfüüüm makarnanın piştigini anlamak için tavana atildigini inan ilk defa duydum benim bildigim çig köftenin kıvama gelip gelmedigini anlamak için tavana atarlar
ya cig köfteyide tavana atma cok geride kaldi be trinity ben antepliyim bu isin icindeyim
eskiden atarlarmis yani bu yasima geldim ben görmedim hemen hemen her hafta cig köfte yiyen birisi olarak
Yahu Elüfüüüm makarnanın piştigini anlamak için tavana atildigini inan ilk defa duydum benim bildigim çig köftenin kıvama gelip gelmedigini anlamak için tavana atarlar
yemin ettt
alllah, rezil oldum millete :oops: :weight:
ee peki bu benim nerden aklima geldi makarnayi tavana atmak :roll: ??
ya rezil oldum, konuyu silsemmi napsan?? :oops:
amann olsun yaptim.. itiraf ettim ve arkasindayim... biraz geliyorlarya arada bana :hehe:
hahaha annnene dicem seni
yok yok elif sen rezil olmadin bunu bende duymustum ama denememistim böylece ise yaramadigini ögrenmis oldum tskler
ya bu itirafa koptum yaaa süper cenkper bişiydi bu yaa makarnanın piştiğini tavana atarak öğrenmek ilginç

DDDD
"İnsanları tanımak denizleri bardak bardak boşaltmaktan daha zordur..."
bende çiğ köftenin piştiğini

) tavana atınca anlaşılıyoo biliyodum

)
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
İtiraf ediyorum,Hapı bulunduğu yerden içmek çıkartıp çöpe attım biten hap kabını ağzıma tıkmaya çalıştım:

) eee bunadım valla ,hapı iç kutuyu çöpe at bu kadar basit..:

)
derin bir uykuya dalmayı özledim 3 gecedir bölük pörçük uyumaktan perişan haldeim
Tabisi Tabisi itiraflarda bulunmammi hec
Tema yapmaya daldığım için annemin üstünü değiştirdiğini 4 saat sonra farkettim....
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..