Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
X..DuyGular Prensi..X (( NICE MUTLU YILLARA ))
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN,,ÖMÜR BOYU SAGLIK VE MUTLULUK ICINDE YASAMAN DILEGIYLE
masum_serseri,
Cok Tskler Ederim Sagolasin... Valla Bir Yas Daha ihtiyarladim Demek :-))
inan Hic Dogum Gunumden Bile Haberim Yok... Cok Tsk Ederim DuyguLandim ilk Defa Yasimi Kutlayan Biri Oldu ... Pasta Cok Güzelmis Tüm Allaturkaa Uyelerine Yeter Sanirim ..:-))
x..DuyguLaR..PrenSi..x:birthday:
hayırli salıklı mutlu nice yıllara inş bügün rabbim tüm dualarını kabul etsin
aaaaaa ben acmi$tim ama

neyse bende buraya ekleyim hahaha
:birthday: :birthday: :birthday:
IYIKI DOGDUN PRENSSSS :hiding:
sevd/gul,
Cok Tsk Ederim Sagolasin ... Yure Rabbim Butun insanlara Saglik Huzur iman Dolu Bir Yasam Nasip Eylesin...
İlk Defa Bu Gün Bir Dilek Tutacagimö Bakalim Kabul Olcakmi:-))
x..DuyguLaR..PrenSi..x, o pasta bana bile yetmez bu kadar cimri olma sende
x..DuyguLaR..PrenSi..x, pasta canım çekti kimin dogum günü var diye arıyordum yine açılan başlık varken açamayım dedim ararken açılmış başlık açan ark tşkler
Safiye,
Tskler Sagol Pastayi Hazxirlayan Ellerin Dert Görmesin...
inanin Cok DuyguLandim:-(
Hepinize Cok Tsk Ederim...
iyiki varsiniz...Ne Mutlu Banaki Sizin Gibi Güzel iyi Yurekli .. Artkadaslari Tanimisim ... Gözlerim Doldu
arkadaşlar pasta var inş yeter de içecekler nerde ?
iyi o zaman Bende Özel Pasta Siparisi Vereyim Yegenis Pastaci...9 Katli Yaptirayim:-))
Bence Yeterliydi Bu Kadar Pasta Ama yinede siz Bilirsiniz:-))
Herkese Tsk Ederim... Beni O Kadar Mutlu Ettinizki Anlatamam ... Cok Sagolun...
sevd/gul, abla sende cay yap gel be ne iyi olurdu simdi sicak sicak,benimki acik olsun tek sekerli mümkünse

)))
ricalarrrr prenssssssssssss

ah ne yoruldum bi bilsenis uffff unutma bu iyligimi prensss
birde sarkimizi ekleyelim tam olsun dimi
)
[stream]http://www.fileden.com/files/2008/10/27/2161398/komik--happybirthday.mp3[/stream]
x..DuyguLaR..PrenSi..x, sen iste buyrun çaylarrrrrrrrrrrrr
bide kola alip geldim,abi ne masrafli ismis bu yawss
semaverde yaptım forum kalbalık anca yeter
masum_serseri,
Sarki icin Tskler...Emeklerinize Saglik...
SevdaguL Emegine Sglik Koladan Sonra Caylari iceriz Artik Ellerin Dert Görmesin....
Cekirdekte Alimde Sohbet Edrken Citlatiriz :-))
Hersey Gönlünce Olsun..Nice Yillara Dilerim..Bütün Güzelikler Senin Olsun...
TSKR EDERIM CAY VE KOLALAR ICIN;SEVDAGUL ABLAM BIDE SERVIS YAPAR SIMDI..ABLA BENIM PASTA IKI DILIM OLSUN :hihi: