Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Portal Sayfa Geçişlerini Nasıl Yaparım (edit)
Benim Derdim Adminimizden Yardım Olacak.
Bende Smf-Mk Portal Kullanıyorum ve Sitedeki Gibi Sayfa Geçişlerini Nasıl Yapıyoruz Bu Konuda Bana Yardım Edermisiniz Çok Hoşuma Gidiyorda Yardımcı OLursanız Sevinirim.Tşk
sayfa gecisi ile ne demek istiyorsun?
yani her sayfa geçişinde mavi alla turka yazıyorya onu diyorum
Bana Yardım Etmiyecekmisiniz?
derbederibo,
o database in zorlanmasindan kaynaklaniyor.
arkaplanda allaturkaa yazisi var,
site ziyaretcisi ve icerigi cok ve büyük oldugundan php sorgulamasi biraz gecikiyor,
bu yüzden sadece arkaplan gözüküyor, eskiden arkaplani sadece hizli gözler görebiiyordu, simdi herkez görebiliyor :lachab:
bak burdada var, fakat ordaki biraz cabuk oldugundan okadar göze carpmiyor
www.allaturkaa.de/flatcast/
ama bilerek yapılmış gibi çok hoş duruyor bir üye gişiri yapınca mavi yapmayınca kırmızı oluyoya o yüzden süper olmuş verdiğiniz sitede tam belli diğil ilgilendiğiniz için tşk. kolay gelsin.
Internet Explorer hatasi (veya özelligi)
Firefox veya opera kullanicilarinda farkli.
IE acabildiklerini aciyor ve digerleri sonradan geliyor. (bu durumda php)
firefox ve opera, hersey hazir olmadan tümünü bekletiyor!
Bırak ben oynamıyom arkadas yaa walla yaslandim haa:@ yok bi index

güzel bi söle yardim edende yok saten:$

( gezi geze basim döndü:$ msj alinmistir ins..? :$:$