Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Login Faild [edit]
Login failed
User already in stream
hatası ne anlama geliyor radyoyu actıgım zaman bu hata yı veriyor
efendy171, forumda buna benzer cok baslik var aramayi kullanin lutfen,
ve burda yazan aynen su,
giris yaptiginiz nick zaten yayinda diyor, yani admin nicki ile radyoya giris yapmaya calisiyorsunuz,
baska nickle giriniz..
tesekkür
masum masum çok tesekkür ederim yardımın için
slm arkadaslar ben radyo actim activi yapamiyorum yardim ederseniz sevinirim
AYDOST_FM, neyi activ edemiyosun eksik soru ama radyo açmissan demekki aktif etmissinn sadece sana sid nosu gelir onu alman lazım tekrar mailine gir bak aktif ettiysen mutlaka gelmistir SİD non
geliyorda activi yerine yaziyorum olmuyor diyor
AYDOST_FM, aktive linkine tıklarsan zaten aktifleşmiş olcak neyi yerine yazıyosun anlamadım
AYDOST_FM,
eger active junk mail olarak geldiyse, tiklanmaz.
normal mailler arasina alki tiklana bilsin..
tabi yazdiklarini dogru anladiysam, pek anlasilmiyor
YAA BİŞE SORMAM GEREK.RADYOMU AÇTIIMDA HERKES SİD NUMARAMI GÖRÜYO.BUNU NASIL GİZLEYEBİLİRİM.YANİ YUKARIDA YAZIO SİD NUMARAM.ACİLLLLL
serbay, radyonuzu poup olarak açtırdığınızda SİD nonuz görünür elbette
görünmesini istemiyosanız ozaman sayfa içinde açtırmanız gerekir gerçi onunda kolaly yolu var arkaplan girip yine görülebilir hem sid nonuzun görünmesinde ne gibi bi problem olabilirki şifreniz değil sonuçta
YAA BİŞE SORMAM GEREK.RADYOMU AÇTIIMDA HERKES SİD NUMARAMI GÖRÜYO.BUNU NASIL GİZLEYEBİLİRİM.YANİ YUKARIDA YAZIO SİD NUMARAM.ACİLLLLL
[list]radyoda Info ya tikladigindada sid yaziyor
radyo nickine tikladiginda sid yaziyor
html de sid yaziyor
sid in yazmadigi yer yok.[/list]
sid leri gizlemenin bir mantigi ve anlami yok