Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
radyo sahiplerine msn ile otomatik istek paneli bağ
evet arkadasşar şimdi size radyolarınızda msn ile radyonuz arasında kişinin eklemeden nasıl iletisim ve sitek yapabileceğini gösterrcem ilk önce vereceğim adrese giriyosunuz www.plugoo.com adresine giriniz daha sonra karşınıza aşadaki resimler gelcek bu yolları izleyiniz
[quick width=500 height=400]

[/quick]
ide resimde gördünüz gibi yaprsanız olur umarım in anlatabilmişimdir şimdiden hayırlı istekler
Radyoda chat kısmına yazmak varken neden bir de bu yolu deneyeyim
Özelden yazmak da var. Ben Flatcast (chat)'i bunlara değişmem
hayal gözlü ölede bacım bu ana sayfalar veya direk istek yaopanlar zorlananlar için bir sistem hemde isterseniz bunu bir yandanda admin paneli olarakta kulanabilirsiniz sizi kimse eklemeden ister maile ister msnye yönlendirerek burdan site ile msn arasında bağ oluşturursunuz ve bölece fazla kisiyle ekleme yapmmış olursunuz ve msneniz dolmamış olur diyelimki guestler flascastta istek yapamıyor dışardalar napacaklar ozman istek bu yolu kulanabilecekler doru deilmi ama bak ben sana radyomu verim gör site panelinde var www.nehir-fmm.tr.cx aşda solda görebileceksin bilmeyende var ama deilmi bacım ya
buna gerek yokki daha kolay yolu var ama yinede emegine saglik
en azından emeğinize salık diyebilirisiniz bu sadece msn eklemek istemeyenler için kulanan bir sistem ve özelden yapmak istemeyenler için kulanılır herkesin görüşü ayrıı örnek olarak ben kendi sitemde kulanıyorum ve çokda memnunum yardım isteyenler oluyor çok bunu benden isteyenlerde oluyor örnek radyolara baktıızda baı radylar falttan istek yapıyor bazıları kendilerine has bir sitek paneli yapmış bende böle bir sistem yaptım doru demiyormuyum incelemeden denemedende karar vermeyin derim ben
Kardes Yinede Ellerine Saglik...
bilgi bilgidir, begenmeyen eksik kalsin

eyw. emegine saglik
ya hep bunu arıyodum bende saol ya
sevgidostu
kardesim eline saglik ben denedim ama yapamadim bi türlü yinede verdigin bilgi icin tesekkürler
helal olsun kardes denedim ve cok güzel oldu paylasimin icin tesekkurler
harika bi sistem bence beyenmeyenlere duyrulurrrrrr
kardes emegine yüregine saglik güzel bi yapim bos konusanlari bosver gercekten güzel bi paylasim olmus
emegınıze saglı sevgidostu
cok güzel bir paylasim bunu bizimle paylastiign icin tsk ederim cok isime yariyo
Bunu öğrenmek istiyordum süper oldu eyw. saolsın