Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
RADYOMDA sorun var flatcast ı iyi bilen biri bana
RADYOMDA sorun var flatcast ı iyi bilen biri bana radyoma gelip yardimci olabilirmi
neshter36, deneme sorusuna hazirlik gibi baslamissin, bu hicde yeterli degil vede zaman kaybi, oncelikle sorunun herneyse ( su an neden aciklamamissin anlayamadim ) forumda arama yaptinmi?
vede sorun hakkinda daha aciklayici bilgiler verirsen bizimde isimiz kolaylasir, burasi flatcast sitesi, tabiki burdaki cogu kisi flatcasti iyi bilir...
tamam da ses sorunu var cizirti geliyormus nasil hallonulacak ki birisi yardim etmeden vaktinizi aliyorsam özür dilerim mod sunuz galiba .. tamam baska bir yerde ararim bende sorunuma cözüm yolu ... yinede sagolun
neshter36, baska bir yerde arayin dedigimi hatirlamiyorum, forum diyerek kastim Allaturkaa forumu, yani Arama buttonuydu, herneyse, bu verdigim linkde sizin sorununuza benzer baska bir sorun ve cozumu var, dikkatlice okursaniz cozum bulabilirsiniz..
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=6624&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
bide yayin kapaliyken yayina cagirman tuhaf
*masum ayni linkimi verdik :roll:
hehe evet, eline saglik
i-rem,
ya kardesım yapman gereken sey su mıxerın yanında bır ok ısaretı var ona bak eger en usteyse onu ortala belkı sorunun bu yuzdendır baska bısey olacagınıda sanmıyorum
DJ_RÜZGAR, verilen linklerde daha ayrintili bilgi verilmiS zaten p:
EWET WERİLMİS :lol: BEN UGRASARAK YÖNLENDİRMEK İSTEMİŞTİMDE :olee: