Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Leğende Uff anne yandım ya, su çok sıcak diyip tasla kafasına darbe alan nesildik biz
''Eger güzel gözlerin olmasını istiyorsan,
İnsanlara iyilikle bak.
Eğer saçlarını güzel olsun istiyorsan,
Bırak çocuklar ellerini geçirsin saçlarından.
İnce bir bedense istedigin,
Ekmeğini açlarla bölüş.
Ve güzel dudaklara sahip olmak için,
Sadece güzel sözler söyle."
''Audrey HEPBURN''

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Her şey güzel olacak demiyorum sana;
Olurda her şey kötü giderse BEN yine yanında olacağım diyorum

Şimdi yollarda olmak vardı....
İçinin sesini kısıp, müziği son ses açmak vardı.
Yokluğunda seni özleyecekleri alıp sadece yanına,
şehrin gürültünden uzaklaşıp,
doğa'nın huzuruna kaçmak vardı.
Kış'ı toprakta, sonbaharı yaprakta,
baharı ise papatya kokularıyla yaşamak vardı.
Biliyor musunuz..?
Verdiğiniz selam ile hangi kapıları açıyorsunuz ve nelerin oluşmasını sağlıyorsunuz?
Öncellikle selam verdiğiniz kişiye "seni fark ettim", fark etmekle kalmadım, "benim için değerlisin", değerli olduğun için "fiziksel olarak yanımda", "zihinsel olarak beynimde", "manevi olarak gönlümde" sana yer açtım diyorsunuz ve de ve de sana "tüm kolaylıkları sunuyorum".. diyorsunuz..!

Cok hüzünlü bir gündü ama eski dostlarıda gördüm ya yeter
Git, yat ve uyu artık
Kimseye anlatamadığımdan saatlerce ağladığım oldu..
Ben, her şeye rağmen, yüreğindeki sevgiyi kaybetmeyenim...

http://www.rosemfm.net/
Piyon olmaktansa KRAL olurum.....