imza
Kırk yıl bir insanin agzina lokma taşısan ve birgün kaşığı ağzının kenarına değdirsen
unuturda demez teşekkürler Kırk yıl hizmet ettin ve derki nediyon agzimi acıttın der.
o yüzden kullara kulluk etmekden bezmişim artik , Bundan Böyle kulluğum Rabbimedir.
Sevgili imageman kardeşim şunu açık ve net söyleyebilirimki bundan önceki çalışmalarında güzeldi fakat bu çalışmanı çok farklı tuttum vede beğendim paylaşımın için teşekkürler eline emeğine sağlık...Sevgili kardeşim eğerki beni yanlış anlamaz isen ufak bir tavsiye olarak çalışmalarına vida v.b şeyleri uygulaman ve o vidaları katarken düzenli bir şekilde oturtman gayet güzel...Yalnız güzel kardeşim eleştiri anlamında değilde sadece bir tavsiye olarak o vidaları biraz küçülterek denersen sanki bana göze daha hoş gelir gibi geliyor...Çalışmalarının PSD leri elbetteki elindedir istersen bir dene kardeşim...Eminimki güzel bir sonuç alacaksındır... Güzel çalışmalarının devamı dileğimle...
İmageman bak bu çalışman varya ;; başka ve başka güzel olmuş,kutlarım seni
Çok beğendim bu çalışmanı birazcıkta şu vidaların ebatlarını küçültseymişsin enfesssssss olucakmış ,ama yinede çok ama çok güzel bir çalışma.
eline emeğine sağlık ,ve çokkk tşk ediyorum güzel emeğine..
Teşekkürler yorum yazan gönlünüze saglik EngongeM
Teşekkürler yorum yazan gönlünüze saglik ibrahim evet tavsiyeni göz önünde tutmaya caliscam bilmiyon amma benim photosopta calsirken psdyi actigim boyut beni yaniltiyor
ben esas ebatlarinda calismiyon sonra bitiyor tema bir bakiyon hersey büyük olmus. neyse bir yolunu bulcaz bu hata veren durumun tesekkürler uyarina
Teşekkürler yorum yazan gönlünüze saglik Zenobia sizin icinde ibrahime yazdiklarimin aynisi cevap olarak evet vidalar büyük oluyor biraz. sebebini yazdim
imza
Kirk yil bir insanin agzina lokma tasisan ve birgün kasigi agzinin kenarina degdirsen
unuturda demez tesekkürler Kirk yil hizmet ettin ve derki nediyon agzimi acittin der.
o yüzden kullara kulluk etmekden bezmisim artik , Bundan Böyle kullugum Rabbimedir.
Kemal_Atalayy yorumunuz için teşekkürler
PisMicrop yorumunuz için teşekkürler
Gönüldesin yorumunuz için teşekkürler
qupido yorumunuz için teşekkürler
NUR_CAGDAS... yorumunuz için teşekkürler
evdekiler yorumunuz için teşekkürler
imza
Kirk yil bir insanin agzina lokma tasisan ve birgün kasigi agzinin kenarina degdirsen
unuturda demez tesekkürler Kirk yil hizmet ettin ve derki nediyon agzimi acittin der.
o yüzden kullara kulluk etmekden bezmisim artik , Bundan Böyle kullugum Rabbimedir.