Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
İndex Yardım Lutfen
Arkadaslar Ben ARabesk Rap UZerıne Bır RAdyo açmak Istıorum Ama Hıc ARabesk RAp UZerını Bi İnex Bulamadım Bana Yardımcı olurmusunuz Bı Index Hazırlayabılırmısınız EGer Yardımcı Olursanız Cok SEvınırım Yaa
sizinkisi yardım isteği değil indeks talebi (başlık açmadan önce lütfen kuralları okuyunuz)
AllaTurkaa forumunda istek indeks malisef yapılmıyor (yapacak kişinin zamanı ,alanın beğenisi,renkleri ve zevkleri farklı)
forumda indeks başlığında istediğinizkadar indeks bulabilirsiniz
Başlığa TIKLA
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »BERATCAN« (16. Juni 2011, 21:01)
index istegi ama
Kardesım İndex istegi ama Hep Aynı temalar Bırbrıne yakın 1 tanede olmaz mı yha arabesk rap uzerıne bır index Böyle Bir istegin Yapan arkadaslara yararı olabılır bence bir kaç tane de arabesk rap Uzerne yapsalar o kadar cok rep ve tşk alırlar bence benden baska arayan cok arkadas vardır bence
sizinkisi yardım isteği değil indeks talebi (başlık açmadan önce lütfen kuralları okuyunuz)
AllaTurkaa forumunda istek indeks malisef yapılmıyor (yapacak kişinin zamanı ,alanın beğenisi,renkleri ve zevkleri farklı)
forumda indeks başlığında istediğinizkadar indeks bulabilirsiniz
Başlığa TIKLA
cok rep alırlar
sıtede rep verılmıyor kı
hımm KArdes Ama arabesk rap uzerıne de bır kaç çalısma koysalar nasıl olur daha guzel olmaz hem arayanlar da bulur
evet guzel olur haklisiniz, bunu index yapan arkadaslarin zevkine birakmakdan baskada care yok
sahsen arabesk rap index nasil oluyor gozumde canlandiramiyorum, bir ornek varsa gosterebileceginiz, belki index yapmak isteyenler icinde fikir olur..
sade bir index hazirladim, tarz olarak cok fazla fikrim olmadigi icin fazla birsey eklemedim
umarim begenirsiniz, ftp uzerine yuklerseniz cok daha kolay olur
ama blogcu icin yardim isterseniz kodlari duzenlemeniz gerekiyor
[FTP] 005 | Arabesk Rap | Flatcast Portal, Index, Dj Girisi
3 sayfalık indexi tr.gg uzantılı siteye entegre etmek
arkadaşlar 3 ayrı sayfadan olusan bir index hazırladım. hazırlamaz olaydım

tr.gg uzantılı siteye bunu netegre edemedim lütfen yardımmmmmm