Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

Eline, emeğine sağlık .....ZENoBIA...![]()
![]()
EMEĞİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Yine mükemmel çalışmalar ellerinize emeklerinize sağlık Zenobia Paylaşım için teşekkürler süper![]()
![]()
![]()
Emegine Yüregine sağlık...ABLAMM...Renk tonlarıyla herseyiyle mükemmel olmuş.
Bende diyorum 2 gündür ablam sesiz sesiz duruyor kesin bir şaheserle cikicak iste ortada.
Paylasım adına tsk.ler ablammm...
Eline emeğine sağlık ZENoBIA paylaşım için teşekkürler..
Ben ne dedim şimdi ki ...
Tema usta işi , söyleyecek söz yok tu ....
Alkışşşşş ve çiçek haketti .....
cıx ablammmm ben bu çalışmanı hiç beğenmedim dostlar ve chat alanı çok dar olmuş , dj alanı yok denecek kadar küçük kalmış yani eksikleri say say bitmez
desemde sakın inanma ablammmm
bayıldım bu çalışmana renkler , dizayn herşeyi ile harikaaaaaaaaaa olmuş ellerine , emeklerine sağlık ablammmm ... Güzel emeklerin ve bu güzel paylaşımın için çok teşekkürler benden ( * * * * * ) TAM PUAN helal olsun ablammmm bu emeklerine
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »06**ECE**« (9. November 2013, 01:56)