Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
çokkk teşekkürler ... ne demek elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım fazlası bile olmuş ... elinize sağlık....
beyaz renk ve bu renkte Seheryeli isminde değişik şekillerde ve animasyonlar ile dj ismi rica ediyorum.
Bunlarda benden .Umarım beğenerek kullanırsınız.saygılar
sizede çok teşekkür ederim zahmet etmişsiniz ama İ harfi kullansaydınız daha iyi olurda yinede tekrar teşekkürler elinize sağlık...
ama İ harfi kullansaydınız daha iyi olurda
<<<<<<<<Bu daha önce aynı font ile hazırlamış olduğum dj adınız.Bazı fontlarda İ karakteri I olarak çıkar.Bu yazılım SEHERYELİ dir.İ harfi anlamsız bir şekilde görünmekte.Büyük harf ve küçük harf duyarlılığı olan ve İ ve I Ş -S G-Ğ gibi harfleri font karakterleri bazen bu şekilde farklı şekillerde gösterir .bende size uygun olanları hazırlamıştım.
Üşenmedim bir daha Küçük harf ile hazırladım.
Umarım bu sefer I ve İ olmuştur

Saygılarımla
çok teşekkürler ilgi, alaka ve duyarlılığınız için.... hakkınızı helal ediniz...
slmlar
slm bende dj ayla ve dj yababgülü*38 degisik renklerde rica edebilirmiyim simdiden tskler
emeginize yüreginize saglik..
hakkınızı helal ediniz...
helal olsun efendim .Keyifle hazırlıyorum.güle güle kullanmak nasip olsun.Saygılarım la..
slm bende dj ayla ve dj yababgülü*38 degisik renklerde rica edebilirmiyim simdiden tskler
tabiki Hazangülü isteğinizi elimizden geldiğince yapmaya çalışıcaz.
yababgülü değil sanırım Yabangülü doğrusu bence.cevabınıza istinaden hazırlamaya başlıcam..saygılarımla
çokkk tsklerr ellerinize saglik hepsi güzel olmus
gercekten hepside güzel
ismi yanlis yazmisim çok özürr emeginize yüreginize saglik emek verdiniz hakkinizi helal edin cokkk tskler
gercekten hepside güzel
ismi yanlis yazmisim çok özürr emeginize yüreginize saglik emek verdiniz hakkinizi helal edin cokkk tskler
Rica ederim Hazangülü,umarım güle güle kullanırsınız ..Dostça yayınlarınızda kullanmanız dileğimle..Helal edilecek bir şey yok varsa da 1000 kez helal olsun..
Yanlışı ben fark ettim doğrusunu yaptım.hiç önemli değil..
Sevgi ve saygılarımla.
slmlar
slmlar rica etsem degisik modellerde bir kac tane ayla yazarmisiniz simdiden tskler..
slmlar @AYLA 38 BİRDE DJ AYLA olarak rica edebilirmiyim simdiden tskler
Slm Hazangülü Bu hareketli ismi sizin için hazırlamıştım.sanırım görmediniz.
Ayla*38 isteğinizde alınmıştır.

cok özür görmedim ben bunlari emeginize sagllik zahmet verdim size
Bi kactanede benden size hediye :) hazangülü
@AYLA 38
Bunlarda benden Hazangülü..