Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
яєαℓ ℓovє __UNUTMA!...________________
Sevildiğimiz kadar değil...
Sevebildiğimiz kadar değerliyiz.......
Cok ama Cok Güzeldi..
Tesekkurler Ablam..

Dost musun? Öyleyse, canın canımdır, Yoluna baş koymaya hazırım ya, başını da yollarımda isterim, unutma!
Evet Dostum Ablaa. Başım yollarındadır bilesin.
Hani bilirsin, esirgemem lâfımı, ne şekil gelirse, öylece…
Haklıysam, yaşarken savun beni! Yaşarken yanımda ol! İnanmışsan bana, kimse çevirmesin seni yolundan! Ve inanmamışsan, sakın rol yapma! Her söylediğimi onaylaman şart değil… Her yaptığımı beğenmen de gerekmez… Dostsan, rahatça eleştir, fikrini rahatça söyle, sıkılma! Yadırgayabilirsin beni Ve ben de seni tuhaf bulursam şaşırma… Kandırmanı asla kabul edemem! Her dediğini, her yaptığını hoş görürüm, ama, Beni, bana sormadan yargılama! Her yediğimiz aynı olmaz belki, Her dakikamız birlikte geçmez… Her güldüğünde gülmeyi garanti edemesem de, Ağladığında seninle birlikte oturup ağlarım… Belki her çağırdığında gelemem fakat, derdine ortak ararsan, koşarım… Ben de herkes gibi insanım elbet, Ne göklere çıkar beni, ne de yerin dibine sok! Senin işin bu değil! Benim zaten bir yerim var herkes gibi yer ile gök arasında… Dostsan, küçümsemeden, küfretmeden, sevgiyle, saygıyla ve huzurla gel sokağıma
Dost musun? Öyleyse, canın canımdır, Yoluna baş koymaya hazırım ya, başını da yollarımda isterim, unutma!
Bedri Rahmi EYÜBOĞLU