Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Bir MILLICI olarak yineeee Milli Takimin adi diyorum ben....
BESİKTAŞŞŞŞŞIMMMM CANIM BENİM CANİM BENİMMM.... BEN SENİ NE COKKKK SWERİMMMMM

)))))))))))))))))))))
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Her zaman her yerdeeeeeeeeeeeeee ennnnnnnnn büyük FENERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Beşiktaşim
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
hayat siyah beyazdırr
Beşiktaş
harbi kiz,
özgün yazı başlığına resim ekliyorsun...taşıdıklarımıda takip edersen uygun bölümleri görebilirsin

her resime ayrı ayrı başlık açmaya gerek yok...uygun bölümlere mesaj olarakta ekleme yapabilirsin.
teşekkürler...
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Bir MILLICI olarak yineeee Milli Takimin adi diyorum ben....
aynisindan eee yaniii