Sie sind nicht angemeldet.

savaska

Schüler

• »savaska« ist männlich
  • »savaska« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 21. Oktober 2007

• Nachricht senden

1

Montag, 15. Juli 2013, 16:11

ücretsiz adres yönlendirme

daha önce bllogcu ve tr.cx adreslerinden yayın yapıyordum ama ikisindede sorun var ücretsiz yönlendirme hangi siteyi tavsiye edersiniz ve yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Melye

Leitung

• »Melye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Februar 2010

• Nachricht senden

2

Montag, 15. Juli 2013, 16:21

TR.GG Sitesi Kurmak

Blogger (blogspot.com) Site Kurulumu [Resimli Anlatım]

her iki link de ücretsiz site dir. kolay gelsin...

• »balgözlüm-fm« ist männlich

Registrierungsdatum: 11. Februar 2012

• Nachricht senden

3

Donnerstag, 29. August 2013, 09:02

MERHABA ESKİ RADYO ADRESİM npage.de sıkıntıdan dolayı kapandı yeni radyo actım ama sıd ona yönlendirdim.ancak çoğu arkadaşım adresten girdikleri için yeni adresi bilmiyor eski adres linkini yeni adrese yönlendirmek için ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

Oqus Pokus

Moderator

• »Oqus Pokus« ist männlich

Registrierungsdatum: 16. Juli 2007

• Nachricht senden

4

Donnerstag, 29. August 2013, 10:18

Eğerki site çalışıyor olsa ve artık başka bir siteyi kullanmak isteseniz kolaydı.
Eski adresinize bir yönlendirme kodu ekler ziyaretçilerinizi yeni sitenize otomatik olarak yönlendirebilirdiniz.

Ama söylediğiniz gibi eski siteniz npage olan şuan tamamen kullanım dışı. Ve free bir host. O yüzden maalesef eski adresinizi yönlendirebilmeniz mümkün değil.

Ulaşabildiğiniz dinleyicilerinize yeni adresinizi bizzat vermeniz gerekiyor. F latcast'tan Radyo bilgileri ve Yayın Açıklamaları kısmınada yeni adresinizi yazarsanız bir süre sonra bütün dinleyicileriniz yeni adresinizi öğrenmiş olacaklardır.

Kolay gelsin.