Sie sind nicht angemeldet.

• »HAZARBEY45« ist männlich
  • »HAZARBEY45« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 9. Januar 2013

• Nachricht senden

1

Donnerstag, 18. April 2013, 19:49

Şimşekler Altindaki Bekleyiş-Hazarbey Temalri

»HAZARBEY45« hat folgende Datei angehängt:

.CANKIZ*.

Erleuchteter

• ».CANKIZ*.« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. Oktober 2011

• Nachricht senden

2

Donnerstag, 18. April 2013, 21:39

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

3

Donnerstag, 18. April 2013, 22:58

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.

zeynoo35

Erleuchteter

• »zeynoo35« ist weiblich

Registrierungsdatum: 7. Januar 2012

• Nachricht senden

4

Freitag, 19. April 2013, 00:07

Emeginize sağlik güsel paylasim için tskkr ederim :thumbup:
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.

H&M

Profi

• »H&M« ist weiblich

Registrierungsdatum: 11. Juni 2012

• Nachricht senden

5

Freitag, 19. April 2013, 00:08

emegine saglık inş yıldırım düşmez kızın üstüne:))) :1alkis:
Bana yol vermeyi düşünmeden önce sana verdiğim yolda yürümeyi öğren ! . . .

ZENoBIA

Erleuchteter

• »ZENoBIA« ist weiblich

Registrierungsdatum: 21. April 2011

• Nachricht senden

6

Freitag, 19. April 2013, 00:10

bu temada çok hoş elinize sağlık,çok tşk ler ediyorum..

• Nachricht senden

7

Freitag, 19. April 2013, 00:16

ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM YORUM VE DİLEKLERİNİZ İÇİN SAGOLUN ARKADASLAR HERKESE İYİ PAYLAŞIMLAR İLERİM

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• »TurkEce/GnL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

8

Freitag, 19. April 2013, 01:03

Ellerinize sağlık Hazar bey, temalarınızı merakla takipteyim ;) Hatta bazılarını indirip kullanımda rahatmı diye deniyorum.
Sadece bazılarında temadan temaya geçişlerde hafif bir yavaşlama oluyor ki oda çok rahatsız edici boyutta değil.
Resim seçimleriniz,renk uyumu dolayısıyle gelen görsellik ve grafik çalışmalarınız harika :thumbup:
Tema olarak baktığımda acaba buton olmasada komut yazılarına hafif çerçeveler yapsak,temayıda tablo gibi çerçevelesek ;) diyorum ?
Birde ufacık bir önerim olacak.Mümkünse komut yazılarını ya hepsini Türkçe yada hepsini İngilizce yazsak ? :)
Tabiki bunlar benim temalarınızı izlerken aklımdan geçen nacizane düşüncelerimdir.
Emeğini paylaşan yüreğinize çok teşekkürlerimle, devamını bekliyorum ^^

• Nachricht senden

9

Freitag, 19. April 2013, 03:51

Değerli TurkEce/GnL nikli arkadaşım ne olursunuz altını çizerek söylüyorum yorumunuza beyanımı lütfen yanlış anlamayın olurmu sizin düşüncelerinizi uzun uzun yazdığınızdan anlıyorumki gerçekten verilen emekleri yakinen takip eden bir kişisiniz bunu siteye ilk temalarımı eklediğim günden beri dikkatimi çekiyo bundan dolayıda kutlarım sizi yanlız şu dikkatimi çekti özelliklede Allaturkadaki gerçeketen temalarını hayranlıkla izlediğim sevgili temacı arkadaşlarım var hatta keşke bende... dediğim kişilerde var ve sanmıyorum burdaki tema paylaşanları kadar uzman kadrosu olan bir site yok ben rastlamadım bilen varsada saygı duyarım ama temalarıma yaptıgınız tek bir yorum var eleştiride diyemiceğim ona öneriniz çerçeve ve buton olayı şimdi arkadaşlar ben tema çalışmama kimseden bişey öğrenmeden sadece kendi çabamla bu güne kadar yaptığım çalışmalarım var bunun eveliyatı 10 yıla dayanır ama ben bunları paylaşmıyodum arkadaşlardan gelen talepler doğrultusunda paylaşmaya karar verdim ve burasıda saygın bir site oldugu için üye oldum ve ekledim temalrımı... çokta memnunum sağolsun emek verenler yanlız bende kendime has bir tarz benimsedim ben temalarıma genelde çerçeve ve buton koymayı sevmiyorum istesem o işinde en güzelini yaparım çünkü tekniği bu kadar kullanabilen bir kişi elbette butonda yapar çerçevede ha belki sizler kadar başarılı olamazsamda yaparım yani ben bilinçli olarak çerçeve ve buton kullanmıyorum temalrımda özellikle resim ruhunu hapsetmemek istiyorum resimlerim özgür olsun istiyorum aynı zamanda ressamım real hayatımdada resimlerim ve sergilerim var kendi potnsiyelimiz içinde yani o kadar çok ünlü değiliz ama değerli arkadaşım inanın youmlarınız beni mutlu ediyo ben seviyorum böyle düşüncelerini açık açık yazan insanları ama sizn dediğiniz tarzdada deneriz tabiki o tür temalarıda eklerim zaman zaman teşekkür ediyorum ilgi ve alakanıza TurkEce/GnL arkadaşim iyiki varsiniz saygiler iyi çalışmalar koa gelsin...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• »TurkEce/GnL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

10

Freitag, 19. April 2013, 09:22

Hazar bey sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende sadeliği severim,süslemedede kullanımı etkilemeyecek hareket ve ışıltıyı severim.Puanlamadada önceliğim kullanım rahatlığıdır.Malum ben grafik çalışmasından önce kullanılacak tema değerlendiriyorum ;) Burda benim söylediğim şey başkaydı,anlatamamışım.Ben sizin temalarınıza bakarken tablo izler gibi oluyorum.Bu güzel tabloyu hafif çerçevelesek nasıl olur acaba diyorum? Buton,chat alanı,misafir alanı ayrımını demiyorum.Sadece görselliğe uygun incecik bir çerçeve.Belki yazıları incecik çerçevelerseniz resmin güzelliğini bozacak bunu bende düşünüyorum ama dış cephe çerçevelene bilinir hatta o çerçeveyede hareket verilebilir.Bunu her temanızda illa düşünüyorum bazende dayanamayıp size yazıyorum.Yoksa emeği eleştiri estağfurullah haddim değil.Ben sizin hareketsiz temalarınızıda gördüm gayet başarılıydı ve ustaca yapabileceğinizide biliyorum.Ayrıca asıl ustaların, profosyenellerinde bunu kabul etmeyenler olduğununda bilincindeyim ;) Tercih tabiki size ait benimki nacizane düşünceyi aktarım.Saygılar teşekkürler benden size, güzel paylaşımlarınızı bekliyorum Hazar bey ^^

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »TurkEce/GnL« (19. April 2013, 09:29)

• »imageman« ist männlich
  • »imageman« wurde gesperrt

Registrierungsdatum: 11. April 2013

• Nachricht senden

11

Freitag, 19. April 2013, 15:10

tesekkürler eline saglik hazarbey indirdim bir deneyecegim gif resim temada nasil calisiyor. bu animasyonlu temalari hangi gif prorami ile yapiyorsunuz herhalde photoshop degil ne kullaniyorsunuz ben photshopla gif yaptim acmadi flatcast temayi? Ee ÜÜ bee bii bu tema hangi gif tarzinda yardim ci olurmusun Tesekkürler
::.. RADYO KAROGLAN..::
7/24 Tasavvuf Sohbetleri

http://hakkalyakin.com/index.php?page=Radio

12

Freitag, 19. April 2013, 20:16

Emeginize saglık paylaşım için tşkler..

by okannn

Meister

• »by okannn« ist männlich

Registrierungsdatum: 24. Februar 2011

• Nachricht senden

13

Samstag, 20. April 2013, 01:12

Gifli guzel tema olmus tsklr

DALGIC

Erleuchteter

• »DALGIC« ist männlich

Registrierungsdatum: 5. Januar 2012

• Nachricht senden

14

Samstag, 20. April 2013, 01:17

.

EL EMEĞİNİZE NURUNUZA SAĞLIK TEBRİK EDERİM PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

• Nachricht senden

15

Sonntag, 21. April 2013, 21:32

ÇOK TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ PAYLAŞIM DOSTLARI GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN...

16

Samstag, 21. Dezember 2013, 00:38

emegine saglık hazarbey,paylasım adına tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.