Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
ne olacak bu cocugun hali
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

cok iyidiniz.... ama en cok sen yüzünü boyayamadınya ben cok ona üzüldümmm ya
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
TUR DEĞİL GURU GECESİYDİ BU
YENSEKTE YENİLSEKTE DAİMA KALBİMİZDESİN ASLAN CİMBOMUM
Tamam ok boyamadim konvoyda olmadi ama TÜRKBAYRAGIMI aldim pencereyi actim
ÖLÜRÜM SANA TÜRKIYEM DIYE BAGIRDIM

yaa naber...
VAH GARİBİM VAH DEMEK OYLE DESARJ OLDUN
"
Tebrikler Galatasaray
Bir Beşiktaşlı olarak sizinle akşam gurur duydum.Real Madrid'i 3-2 yenmek ne demek? Gururlu vedaydı bu bravo arslanlara 
"
Günaydınnn diyor birde...
Baskalarina verdigim sözlere,
kendime
verdigim sözlerden daha
sagdigim.
Pazar günü yağmuru sevmiyorum
Allahim yarabbim bu sayfada hep içimden bir ses kalk zeyno kahvalti hazirla diyo
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
[align=center][color=#666666][b]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► ܨЎorGuNBeKçİ™ܓ ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/b][/color]
[/align]
Of ya mecburi FB maçı izlenirmi...eziyet görüyorum sanki ...diyor
Ahhh Fener ahhhh sen nelere kadirsin... diyorr
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

"Haydi kalk az bir ev işin kaldı onları yap.Bir çay içmeye diye oturdun kaç saat oldu?Kalk işlerini bitir sonra rahat rahat otur"

diyor...
Allahim ne garip bir gün hadi hayirlisi
AKLİM.. KALBİM ..DUAM İLE YANİNİZDAYİM KARDESİM ....RABİME EMANET ETMİSİM...
AKLİM.. KALBİM ..DUAM İLE YANİNİZDAYİM KARDESİM ....RABİME EMANET ETMİSİM...
İnşallah bi an önce güzel haberleri alırsın canısı...Rabbim şifa versin...dualarımız ulaşsın inşallah...
Bir şeyi yapmak isterseniz bi yolunu bulursunuz ,yapmak istemezsenizde bir bahane
"Işığı önüne al yürü, gölgen ister gelsin ister gelmesin..!"
Günaydın
"Bu gün Rabbim darda, zorda olan herkesin yardımcısı olsun.Tebessümler hiç eksilmesin" diyor...
Günaydın
"Bu gün Rabbim darda, zorda olan herkesin yardımcısı olsun.Tebessümler hiç eksilmesin" diyor...
İçim sıkılıyor ...hayır olsun dedim tam konuya girdim duanı gördüm ablam...
Aminn...İnşallah...
İçim sıkılıyor ...hayır olsun dedim tam konuya girdim duanı gördüm ablam...
Aminn...İnşallah...
Bir şeye sevineceksin inşallah,hayra yoralım hayır çıksın ablam
Birde havalar psikolojimizi fena etkiliyor.Bir açıyor bir kapıyor.
Bende öyleyim moralde, vücudun enerjiside iniş çıkışlarda.Dengesizce seyrediyor bakalım