Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

• »VuslatGülleri« ist männlich
  • »VuslatGülleri« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 2. Februar 2013

• Nachricht senden

1

Mittwoch, 6. Februar 2013, 14:26

Flash Versiyonlu Görsel İndex Hazırlamak İçin Gerekenler

Merhaba Arkadaşlar ! Ben İndex Hazırlarken Adobe Dreamweaver Cs5.5 Programını Kullanıyorum , Adobe Fireworks Cs5 Programınıda Kullanmaya Çalışıyorum , Adobe Flash Programını Kullanmamışım , Sorum Şudur , Uzman Olan Arkadaşlarımız Bir Cevap Verirse Sevinirim , İndex Hazırlarken Hangi Programları Kullanıyorlar , Ben Misal Flash İndex Hazırlayamıyorum , Hangi Programla Hazırlıyorlar , Birde Şablon Temasını Nasıl Yapıyorlar , Bilgisi Olan Arkadaşlarımız Beni Bilgilendirirse Sevinirim , Bende Yeni Webtasarım Dersleri İle İlgileniyorum , İndex Hazırlamaya Çalışıyorum , Yorumlarınızı Beklerim .

YoRqUn

Profi

• »YoRqUn« ist männlich

Registrierungsdatum: 17. Juni 2010

• Nachricht senden

2

Mittwoch, 6. Februar 2013, 22:21

İndex Çalışmalarınız İçin Bir Çok Program Kullanabilirsiniz
Aradaki Tek Fark Şu Nasıl Bir Çalışma Yapmak İstiyorsunuz
Sıradan Basit Bir Çalışmamı Yoksa
Daha İyi Profesyonel Bir İndex Çalışmasımı.?

Kısaca Yazacak Olursam Basit Kısayoldan Veb Şablonu Hazırlamak İstiyorum Derseniz Eğer
Tavsiye Edilebilecek Programlar

WebPage Marker <<<--- Resimleri Şablonu Otomatik Kendi Yapabiliyor Sıfır Bilgi İle İndex Yapabilirsiniz
Artister <<<--- Resimleri Şablonu Otomatik Kendi Yapabiliyor Sıfır Bilgi İle İndex Yapabilirsiniz
Pahotoshop vs vs

Daha Profesyonel İyi Çalışmalar İstiyorsanız Eğer

Fireworks
Photoshop <<<--- Photoshop ile Index Yapimi Basit Bir Örnek
Ve Tabiki Dreamweaver

Diğer Sorunuza Gelecek Olursak Eğer
Flash İndex O Kadar Kolay Bir İş Değildir Malesef Ve Free Program Bulmak Nerdeyse İmkansız Denecek Kadar Çok Zordur
Fakat Flash'tan Kastınız Küçük Banner Yada Küçük Flash Resimler Eklemek Felan İSe Eğer
Onuda Aleo Flash Banner Programı İle Rahatlıkla Yapabilirsiniz

Umarım Yardımcı Olabilmişimdir Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim Kolay Gelsin

• »VuslatGülleri« ist männlich
  • »VuslatGülleri« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 2. Februar 2013

• Nachricht senden

3

Mittwoch, 6. Februar 2013, 22:50

Bilginizi Benimle Paylaştığınızdan Dolayı Ve Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekkür Ederim . Ben Şahsen Profesyonel Bir İndex Hazırlamaya Niyetliyim , Flash İndex Hazırlayabilmem İçinde Sanırım Program Araştırmam Lazım ..! Bu Nedenle Bu Konuyu Açtım , Yorumunuzdan Dolayı Tekrar Teşekkür Ederim , Sağolasınız ..

SOMEDIA

Schüler

• »SOMEDIA« ist männlich

Registrierungsdatum: 30. März 2009

• Nachricht senden

4

Mittwoch, 3. April 2013, 04:00

selam vuslat
flas index derken tüm sayfami diyorsun yoksa banner reklam seklinde bir seymi yapmak istiyorsun ?

öncelikle flash sayfalarini flatcast icin tavsiye etmiyorum.cünkü flasde inlineframe(radyo kodu) ekleme imkanin yok.
onu sadece pop up bir sekilde gerceklestirebilirsin.ama dinleyici sürekli sorun yasar bunu da düsünmelisin.
eger banner veya reklam seklinde kullanmak istiyorsan basit ve kolay flash banner yapan programlar cok nette.

benden sana tavsiye :
flash sayfalari sadece bilgisayarlari kasar ve donma cok olur.
sayfalar cok hos gözüküyor ama yinede tavsiye etmiyorum.ben yillardir flash ile calistim ama suan kimseye tavsiye etmiyorum.
eger flash gibi görkemli bir seyler yapmak istiyorsan sana tavsiyem JAVA SCRIPLER le ugras.
suan cogu sitelerde jquery,motools gibi java programlari kullaniliyor.

saygilar