Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Cantanesi Canim...
Senin calismalarini izlemek bana herzaman ayri bir haz verdi ve vermeyede devam ediyor...tipki suanki gibi...
Güzel emeklerin icin cok TEsekkür ediyorum...
Sahra Fcp dosyasını rar olarak değilde fcp olarak eklemeniz gerekiyor...(düzenlediğim şekilde olması gerekiyor)...
Çoklu fcp almadıysanız hiç ;
Temaların ayarlarını bitirip Fcp için kayıt ekranında üstteki ekrana geldiğinizde Unselect All basıyorsunuz ve tüm temalardaki işaretler kalkmış oluyor...sadece işaretlediğim gibi toplu fcp sini alacağınız temalara işaret ekliyorsunuz.sonrası zaten bildiğiniz gibi Export basıp bir isim verdiğinizde hepsi tek fcp olmuş oluyor
Sahra Fcp dosyasını rar olarak değilde fcp olarak eklemeniz gerekiyor...(düzenlediğim şekilde olması gerekiyor)...
Çoklu fcp almadıysanız hiç ;
Temaların ayarlarını bitirip Fcp için kayıt ekranında üstteki ekrana geldiğinizde Unselect All basıyorsunuz ve tüm temalardaki işaretler kalkmış oluyor...sadece işaretlediğim gibi toplu fcp sini alacağınız temalara işaret ekliyorsunuz.sonrası zaten bildiğiniz gibi Export basıp bir isim verdiğinizde hepsi tek fcp olmuş oluyor
Güzel paylaşımlar için emeklerinize Sağlık
Tşkr ederim Melye .. temaları tek fcp de toplamayı biliyorumda ben isteyen istediği temayı secip alır içinden diye rar olarak eklemiştim tek fcp olunca hepside tema mixserine gelmesin diye daha öncede 5 temadan fazlalarını rar yapmıştım ama bundan sonra tek fcp de toplarım artık bilgi için tekrar tşkrler..