Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Dosya Özellikleri
Merhaba arkadaşlar yeni bir sorunla karşınızdayım.Web tasarım için bir kaç ayar yapmam gerekiyor ama birçok bilgisayarda olan dosya özelligini PC'mde bulamıyorum.Arkadaşlar çoğu PC'de bir dosyaya sağ tıklayıp > Özellikler yaptığımda üstte 5 tane Sekme çıkıyor.GENEL , PAYLAŞIM , GÜVENLİK,WEB PAYLAŞIM,ÖZELLEŞTİR ancak benim PC'de bunların sadece 3 tanesi var ve benim işime geri kalan 2 tanesi yarıyor.Bunları ayarlayıp çıkarmanın bir kolayı varmı ?
Birde bu SALT OKUNURLARI bir türlü kaldıramıyorum SALT OKUNUR u iptal ediyorum yeniden özellikler yaptığımda Yine işaretli oluyor..
Dj_aNTikoR Benim Pc 3 Secenek Gösteriyor Lakin Asagidaki Makaleyi Okumak Gerek..
:burda:
Web Sitesi Yapmak icin 2 Cesit Programa ihtiyacin Olcak
(1)Web Sitenin Tasarimini Olusturmak..
(2)Sayfalarinin Tasarinimini Yapmak..
(1)Webmasterlerin Cogu web sitesi yapmak iCin Dreamweaver'i tercih eder.
Diger html editörlere göre artilarinin Cok olmasi, yapimcisi Adobe firmasinin
diger programlari ile uyumlu Calismasi ve en
Cok tercih edilen html editör programidir. Belki Cogu özelligini henüz
kesfedemedigim icin hak ettigi kadar övemiyorum ama Dreamweaver'i
kullanmani tavsiye ederim.
Dreamweaver'in 30 günlük deneme sürümünü indirmek icin TikLa. http://www.adobe.com/products/dreamweaver/
Açılan sayfadan Free Trial linkine tıklayıp üye olduktan sonra deneme sürümünü indirebilirsin..
(2)Web Sitesi Yapmak icin İhtiyac Duyacagin Diger Bir Program Ftp İnternetteki Bir Sunucuya Göndermen icin...Bir Programdir..
Ftp programi olarak Firefox'un bir eklentisi olan FireFtp'yi kullanmani tavsiye Ederim
Eger Pc'inde Firefox Yüklü ise http://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/684 Tikla FireFtp'yi indir.
dj_antikor,
aradigin özellikler ftp aracinda var.
yani dosyayi web alanina yükledikten sonra sag secenekle o haklari verebilirsin
chmod: 777 (tüm haklar acik) herkez icin, yazma, okuma, silme... vs